Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Elite Concept’te teslimler Temmuz’da başlıyor

Şua İnşaat tarafından İstanbul’un Anadolu Yakası, Kadıköy’ün kentsel dönüşümle adını duyuran önemli bölgelerinden biri olan Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept Fikirtepe projesinde teslimler yaklaştı.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerinin yer aldığı Concept Kadıköy projesinde en çok ilgili 1+1 tipindeki daireler görüyor.

Yüksek prim potansiyeline sahip bir bölgede yer alan Concept Fikirtepe projesinde bulunan, 65 metrekare ile 87 metrekare arasında değişen 1+1 dairelerin fiyatları ise 586 bin TL’den başlıyor.

Yüzde 30’u 1+1 dairelerden meydana gelen Elite Concept projesinde daire teslimleri ise 2018 yılı Temmuz ayında başlıyor.

Elite Concept Evleri projesi 24 katlı 3 blokta toplam 785 adet daire ve 26 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Elite Concept Konutları projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor.

Elite Concept nerede?

Elite Concept projesi E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer almaktadır.