Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Elite Concept’te yeni kampanya

Şua İnşaat tarafından İstanbul, Anadolu yakası, Kadıköy İlçesi’nde kentsel dönüşüm projeleri ile gündeme gelen Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde yeni bir kampanya başlatıldı.

Elite Concept projesinde başlatılan kampanya ile 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de yer aldığı Elite Concept projesinde yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faizle ödeme yapabiliyorsunuz.

2018 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan Elite Concept projesinde peşinat ödemeleri yüzde 10’dan başlıyor.

24 katlı 3 bloktan meydana gelen Elite Concept projesinde toplam 785 adet daire ve 26 adet ticari ünite yer almaktadır. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipine ve farklı büyüklüklerde daire seçenekleri yer almaktadır.

Akıllı ev sisteminin yer aldığı Elite Concept Evleri projesi E-5 karayoluna 1 dakika, metro ve metrobüsün yanı başında, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

Elite Concept Fikirtepe projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark gibi ortak alanlar yer almaktadır.

Tel: 444 9 782