Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Concept’ten hediye tatil

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe semtinde, Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept projesi, yeni yıl kampanyası kapsamında projeden daire alanlara tercihlerine göre yurt içi veya yurt dışı tatili hediye ediyor. Şua İnşaat, yeni yılda evinde olmak isteyenlere ise 2 yıl boyunca aidat ödememe seçeneği sunuyor.

3 blokta 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan Elite Concept projesinde, 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri mevcut. Merkezi konumuyla dikkat çeken proje; E-5 karayoluna 1 dakika uzaklıkta, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika uzaklıktaki Elite Concept projesi; birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine oldukça yakın bir noktada yükseliyor.

Projede kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.