Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Elite Diamond Konutları Mamak’a kuruluyor

Üç blok içerisindeki 133 dairesiyle inşa edilen Elite Diamond Konutları, 6 bin 300 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına kuruluyor. İnşaat alanının 25 bin 342 metrekare olduğu projede alanına, büyük peyzaj alanları yapılıyor.

A ve B bloktaki her katta dörder adet konut bulunurken bu sayı, C blokunda iki adet. Ayrıca, projedeki her apartmanda üçer adet asansör yerleştiriliyor. Kesintilere karşı her blokun su deposu bulunuyor.

Açık otoparka sahip proje, kapalı devre kamera sistemi ve aralıksız çalışan canlı güvenlik hizmetiyle korunuyor. Mamak ilçesine konumlandırılan projenin dosyasında, ayrıca, otomatik kapı ve kontrollü giriş sistemi bulunuyor.

Yangın alarmının yer aldığı projede, güvenliği tehdit edici senaryolara karşı da önlem alınmış durumda. Projenin teslimlerine, iki yıl sonra başlanması planlandı.

Elite Diamond daire özellikleri

Başkent Ankara’ya konumlandırılan proje, alışveriş merkezlerine beş dakikalık, Ulus meydanına ise 15 dakikalık mesafelerde yer alıyor. Durali Alıç Mahallesi’nde yükselen projedeki dairelerin penceresi çift yönde açılabilir özelliğe sahip.

Teslimlerinin 2022 yılın son çeyreğinde başlanması planlanan projedeki daireler, özel pervaza ve ahşap renkli PCV doğramaya sahip. 938. Cadde’ye konumlandırılan projedeki daireler, yerden tavana kadar ısı izolasyonlu sinerji doğrama cam balkonlarıyla kuruluyor.

Projedeki yerden ısıtma sistemi, enerjiden yüzde 30 tasarruf sağlayacakken dairelerde her bireye özel ısıtma sistemi sunuluyor.

Yüklenici firmanın Elite Çelik Kapı İnşaat olduğu, mimari tasarımının ise 3 Bey Mimarlık firması tarafından yapıldığı  projedeki bütün daireler, büyük alana sahip durumda. Kızılay’a yakın mesafede inşa edilen projedeki daireler, ankastre mutfak eşyalarıyla teslim edilecek.

Elite Diamond nerede?

Fitness salonu, çocuk parkı, bilardo salonu, halı saha, mescit ve toplantı salonu bulunan proje hakkında bilgi almak için Durali Alıç Mahallesi, 938. Cadde, No.8, Mamak/Ankara adresini ziyaret edebilir ya da “0(312) 270 0941” telefon numarasını arayabilirsiniz.