Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Garden 3.Etap Satışları Başladı

Konut projesi Aklar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Tekirdağ konut projesi Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami-Ortacami Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 275 adet daireden oluşan Elite Garden 3.Etap konut projesinde 3. etap dairelerin satışlarına başlanmıştır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Eskicami-Ortacami Mahallesi üzerinde yer alan 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Süleymanpaşa’da ferah bir lokasyonda yer alan proje 17 konut bloğundan meydana gelmektedir. 17 konut bloğunda ise toplam 275 daire bulunmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin dışında 26 adet ticari alan da mevcuttur.

Tekirdağ konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler ise 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri; 2+1 tip dairelerin büyüklükleri  brüt 122 metrekare ile 148 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler ise 163 metrekare ile 234 metrekare arasında brüt alana sahiptir.

Elite Garden 3.Etap projesi sosyal olanaklar açısından son derece zengindir. Proje kapsamında Türk Hamamı, sauna, spor salonu, yüzme havuzu, çarşı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kapalı otopark da bulunmaktadır.

Elite Garden 3.Etap Daire Fiyatları Ne Kadar?

Tekirdağ konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairelerin fiyatların konumuna göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 495 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Tekirdağ konut projesi, Süleymanpaşa İlçesinin en ferah lokasyonunda, doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Aynı zamanda site, ihtiyaç duyulan her alana da yakın bir mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0282 264 04 44 ve 0532 314 48 69 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.