Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Garden konut fiyatları

Tekirdağ’ın gelişmekte olan bölgelerinden Süleymanpaşa ilçesinde, Aklar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Elite Garden Tekirdağ konut projesi, toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen, toplam 7 etaptan oluşması beklenen projenin ilk 2 etabında çalışmalar sürüyor. Projenin oturuma hazır durumdaki 1. etabında dairelerin tamamı 2+1 tipte. İkinci etapta ise sadece 3+1 daireler yer alıyor.

Toplam 17 bloktan meydana gelen projede, 274 adet daire ve 26 adet dükkân mevcut durumda. Projede 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 2+1 daireler net 100 ile 128 metrekare büyüklüğe, 3+1 daireler ise net 155 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

İkinci etabın bir bloğu Mayıs 2019 tarihinde teslim edilecek. Diğer iki blok ise Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmiş olacak.

Fiyatlar 279 bin TL’den başlıyor

Elite Garden Tekirdağ konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 279 bin TL ile 330 bin TL arasında, 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 380 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Tapuların hemen teslim edildiği Elite Garden konut projesinde, banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Projenin özellikleri neler?

Elite Garden Evleri konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kameriye ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Bütün dairelerde ebeveyn banyo bulunurken, 3+1 dairelerde 3 adet balkon mevcuttur. Asansörün de yer aldığı konut projesindeki daireler, deniz ve havuz manzarasına sahip.

Proje nerede yükseliyor?

Elite Garden Konutları projesi, Eskicami, Ortacami Mahallesi, Sur Sokak, Süleymanpaşa / Tekirdağ adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili tüm bilgilere 0282 264 0 444 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.