Kategoriler
Emlak Haberleri

Elite Mavera Villa projesindeki konutlar hemen teslim

İç açıcı ve küçük yapılarıyla huzurlu bir yaşam sunan Elite Mavera Villa projesi, Topuzlar Yapı tarafından tüketicilere sunuluyor. Beylikdüzü’nde 6 bin 138 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde bulunan projenin yüzde 80’i, yeşil alanlara ayrılmış durumda.

Site alanının çoğunluğunun yeşil peyzaja ayrıldığı projedeki 20 adet villanın teslimleri, mayıs ayının son hafta sonundan itibaren başladı. Söz konusu olan projenin alanında, çocuklar için oyun alanları unutulmamış.

Elite Mavera Villa projesinde konut özellikleri

Avrupa Yakası’nın gözde ilçelerin birinde inşa edilmiş durumda olan projedeki villalar 748,05 metrekare büyüklüğü ile 784.30 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki ayrı tiple potansiyel alıcılarını sunuluyor.

Konutlarında akıllı ev otomasyonuna yer verildiği projedeki evlerin bahçe alanı, 350 metrekare ile 400 metrekare değerleri arasında bulunuyor. İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yılın şubat ayında başlandığı projedeki villaların fiyatı, 4 milyon 750 bin Türk lirasından başlıyor.

İstanbul’un sakin ilçelerin birine konumlandırılmış durumda olan projedeki evlerin satın alımı için banka kredisiyle ödeme kolaylığı sağlanıyor. Çok sayıdaki alışveriş merkezini çevresine almış durumda olan projedeki evlere deniz manzarası eşlik ediyor.

Villalarda beşer adet banyo, birer adet çamaşır odası ve 50’şer metrekarelik yüzme havuzu yer alıyor. Villalara özel havuz, konuta özel olup gayrimenkul alanının dışından görülmüyor. Ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilmekte olan konutların yer aldığı projede, kapalı otopark da bulunuyor.

Projenin sunduğu ulaşım avantajları neler?

Elite Mavera Villa projesi, alışveriş merkezleri, market, okullar ve kolejlere kısa mesafede gidilebilirken proje alanından deniz kenarına ulaşmak 1 dakika sürebiliyor. Konut sakinlerinin sağlık merkezlerine 10 dakikadan az bir sürede ulaşabildiği site alanı, toplu taşıma durakları ve bağlantı yollarına yakın mesafede bulunuyor.

Adres: Gürpınar Mah. Eda Sok. Beylikdüzü/İstanbul

Telefon: 0212 444 41 37

Telefon: 444 4 137

Elektronik posta adresi: info@topuzlaryapi.com

Elektronik posta adresi: bilgi@topuzlaryapi.com

Exit mobile version