Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Tower projesi fiyat listesi

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde, yatırım potansiyeli en yüksek yerlerden biri olan Saray’da, Yavuz Holding A.Ş. firması imzasıyla hayata geçirilen Elite Tower konut projesi, toplam 6 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin genel inşaat alanı ise 14 bin 412 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Tek bir blokta 112 adet daireden meydana gelen konut projesinde, 6 adet de dükkân yer alıyor. 1+1 ve 2+1 tipte dairelerin yer aldığı konut projesindeki konutların büyüklükleri, 55 metrekare ila 250 metrekare arasında değişiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Konut projesinin örnek dairesi çoktan hazırlanmış durumda.

Elite Tower konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 229 bin TL ila 239 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki 2+1 daireler ise 339 bin TL’den satılıyor.

Elite Tower Pursaklar konut projesinde, 10 bin TL peşinat vererek firma bünyesinde 60 ay boyunca vade yapabilmek de mümkün. Konut projesindeki peşin alımlarda da yüzde 20 indirim fırsatından yararlanılabiliyor.

Konut projesinin sosyal donatı özellikleri neler?

Konut projesinde; güvenlik, çocuk parkı, fitness merkezi, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörü bulunan konut projesinde, jeneratör de yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde balkon da bulunuyor.

Esenboğa Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alan Elite Tower Ankara konut projesi, Saray Fatih Mahallesi, Özal Bulvarı Pursaklar/Ankara adresinde yer alıyor. Konut projesi; İbis Ankara Oteli, Büyük Anadolu Oteli, Royal Wing Otel, Airport Otel ve Pursaklar Devlet Hastanesi’ne oldukça yakın bir konumda yükseliyor. Konut projesi, merkezi konumu ve modern mimarisi ile yoğun dikkat çekiyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0312 309 07 10 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.