Kategoriler
Proje Haberleri

Elitium Trio konutları krediye uygun

RGH İnşaat firmasının imzası ile Safir Adatepe projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kocaeli şehrinin Başiskele ilçesinde yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede bulunan konutlar site içerisinde yer alıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede bulunan konutlar üç blokta inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan proje toplamda 10 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi. Safir Adatepe projesi bünyesinde 115 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Bahsi geçen konutlar Barbaros Mahallesi’nde inşa edildi. Safir Adatepe projesi Vefa Sokak No:9’da yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tipinde olduğu gibi tek bir plandan oluşuyor. Safir Adatepe projesinde bulunan konutlar 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 121 metrekare olarak tasarlandı.

Konut alıcıları için site içerisinde açık yüzme havuzu ve araçlarını park edebilmeleri için de açık otopark bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Safir Adatepe projesi kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 285 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki en yüksek 3+1 konut fiyatı ise 300 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen projedeki konutların tümü krediye uygun bir şekilde yaşama kazandırıldı.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0262 311 33 41