Kategoriler
Proje Haberleri

Eliz Kule Keçiören’de yükseliyor

Oran Dağıtım A.Ş. firmasının imzası ile Eliz Kule projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ankara şehrine bağlı bulunan Keçiören ilçesinde yaşama kazandırılıyor. İsminden de anlaşılacağı gibi söz konusu olan proje iki kuleden meydana geliyor. Yüksek mimarisi ile göz dolduran proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede yer alan konutlar modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Bahsi geçen proje konutların yanı sıra bünyesinde dükkanlara da yer veriyor. Ticari konutlar da barındırması sebebiyle söz konusu olan proje bölgedeki dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor.

Eliz Kule projesi otuz iki katlı iki bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 102 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede daireler iki farklı konut tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Eliz Kule projesinde bulunan konutlar 4+1 ve 5+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan 4+1 daire tipindeki konutlar 231 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu olan 5+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 264 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Eliz Kule projesinde bulunan 4+1 konutların fiyatları 945 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 5+1 daire tipindeki konutlar ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar Yayla Mahallesi, Yozgat Bulvarı Ovacık’ta yükseliyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0549 827 46 67