Kategoriler
Proje Haberleri

Ells Kartal satışları devam ediyor

İstanbul Kartal’da yer alan konut projesi metroya 2 dakika mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca havalimanına 15 dakika, Pendik Marina’ya ise 10 dakika mesafede yer almaktadır. Artuklu Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilen konut projesi daha önce Zer Kartal adı ile tanıtılmıştı. Söz konusu firma  Dekinsan Grup’a bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Artuklu Yatırım A.Ş. firması 2017 yılından bu yana beklemede olan Zer Kartal projesini artık tek başına geliştirmektedir. Bu kapsamda da projenin yeni ismi Ells Kartal olarak değiştirilmiştir.

Lansmandan hemen sonra

Eylül 2017’de, o zamanki adıyla Zer Kartal olan proje, Çırağan Sarayı’nda yapılan lansmanla duyurulmuştur. Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulacaktı. Fakat Ceylan İnşaat, işleri yolunda gitmeyince konkordato ilan etmiştir. Böylece Zer Kartal da akamete uğramıştır. Süreç içerisinde Ceylan İnşaat toparlanıp yeni projelere başlamıştır. Ancak Artuklu Yatırım projeye ortağı ile devam etmek istememiştir. Yapılan lansman toplantısı, Artuklu Yatırım’ın kendi internet sitesinde bir yıl sonra (2018 yılı tarihi ile) olmasına rağmen sanki bir gün önce yapılmış gibi yer almıştır. Konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Ells Kartal projesinde ne var?

Ells Kartal projesi, Artuklu Yatırım tarafından Kartal Yakacık Mahallesi’nde geliştirilmektedir.Proje içerisinde 237 konut ve 6 ticari ünite yer almaktadır. Yakacık’ın zirve kısmında yer alan proje alanı, tapuda 12.029 ada, 16 parselde kayıtlı bulunmaktadır. Firma tarafından kapasite artışı olarak gösterilen müracaattan alınan bilgilere göre; proje 11.672 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. 20.431 metrekarelik inşaat alanına sahip olmaktadır.

Söz konusu proje, 5 adet blok içerisinde yükselmektedir. Kartal projesinde 20 adet 1 artı 1, 127 adet 2 artı 1 daire bulunmaktadır. Ayrıca 90 adet de 3 artı 1 daire bulunmaktadır. Toplam 237 konut yer alacaktır. Proje içerisinde ayrıca otopark ve havuzlarda bulunmaktadır. Projedeki D ve E bloklarında yer alan 57 konut için inşaat devam ediyor. A, B ve C bloklar bodrumlar ve zemin üzerine 14’er katlı, diğer iki blok ise konut ve ticari ünitelerden oluşmaktadır.

Bu iki konut blokları da 3 ve 4 katlı olacaktır. Proje kapsamında her bir blokta 112 adet olacak şekilde otopark projelendirilmiştir. Site içerisinde toplamda 560 araç kapasiteli otopark yer alacaktır. Proje alanına en yakın yerleşim yeri 10 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Çınardere Yayla Camii’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. Konut projesi 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Proje Kartal, Yakacık’ta panoramik şeklinde Adalar ve Marmara Denizi’ni kapsayan toplam 320 adet konuttan meydana gelmektedir. Firmanın diğer projeleri arasında Ells Çengelköy, Ells Park Vadi, Mardian Mall projeleri de yer almaktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 39 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…