Kategoriler
Proje Haberleri

Elma İnşaat Romans Lansman Fiyatlarıyla Satışta

Şanlıurfa Karaköprü konut projesi Elma İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Ali Baba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin temeli Nisan 2021’de atılmıştır. Aynı zamanda dairelerin de lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Elma İnşaat Romans konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Ali Baba Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki 7 katlı konut bloğunda ise toplam 39 adet daire yer almaktadır.

Konut projesi sosyal alanlar açısından son derece zengin bir projedir. Proje kapsamındaki butik site içerisinde otel konsepti bina girişi, açık yüzme havuzu, çift asansör, güvenlik kulübesi gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda daire içlerinde mutfak mobilyası, ankastre set, vestiyer, hilton lavabo gibi imkanlar bulunmaktadır.

39 daireden oluşan Elma İnşaat Romans konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 73 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Elma İnşaat Romans Daire Fiyatları Ne Kadar?

Şanlıurfa konut projesinde yer alan dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan dairelerin Nisan 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Doğayla uyumlu tasarım ve zengin mimarisi ile ön plana çıkan konut projesi, Şanlıurfa’nın Ali Baba Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0414 347 01 92 ve 0532 336 21 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version