Kategoriler
Proje Haberleri

Elmas Kule Yenibosna atölyelerinin yarısı satıldı

Elmas Kule Yenibosna Mahallesi’nde hayata geçmekte olan sanayi imarlı, üst seviye bir projedir. Bu proje kapsamında, 12 katlı tek blok bünyesinde tam 60 kuyumcu atölyesi inşa edilmektedir. Bu atölyelerin büyüklükleri ise yaklaşık olarak 268 metrekare ile 3 bin 260 metrekare olup net/brüt oranı sadece 0.75 – 0.85 aralığındadır. İnşa çalışmaları devam etmekte olan ve Aralık 2022’de tamamlanması beklenen bu proje, özellikle yatırıma çok uygundur. Dolayısıyla satışa sunulmuş olan atölyelerden neredeyse yüzde 50’si satılmıştır. Peşin satışlarda; borçsuz tapu devrinin hemen gerçekleştiriliyor. Elmas Kule projesinde bağımsız bölüm niteliği Atölye olarak geçmektedir. İş yeri ve ofis gibi ileride problem yaratabilecek nitelikte değildir.

Dolar para birimi ile satılmakta olan bu atölyelerin tavan yükseklikleri 4.15 metre (415 santimetre) olacaktır. Atölyelerdeki üretim çalışmaları dolayısıyla ortaya çıkan atıkların geri dönüşümü için bir tesis de düşünülmüştür. Artemis arıtma şirketinin de katkılarıyla kurulacak olan bu arıtma tesisi, bina içinde 400 metrekarelik bir alanı kaplayacaktır. Çalışma performansları çok yüksek olan 6 asansör de atölyenin donanımlarından bir tanesidir. Ayrıca misafirler ve çalışanlar için ayrı ayrı otoparklar tasarlanmıştır. Güvenlik kontrollü bina girişi ise projenin önemli özelliklerinden bir diğeridir.

Bu atölyeler nerede yükselmektedir?

Gençoğlu Grup’un bu projesi, sektörün merkezi Kuyumcukent’e 500 metre, Vizyon Park’a 250 metre mesafede olup, oldukça iyi bir lokasyona sahiptir. Satış işlemlerinin gerçekleştirildiği ofis ise yine projeye yakın bir lokasyonda, Gençoğlu Grup merkez binasında yer almaktadır. Projede randevu usulü ile görüşmeler yapılıyor. Satış ofisi Yenibosna Merkez Mahallesi, Kavak Sokak, No: 20, Bahçelievler / İstanbul adresindedir.

Gençoğlu Grup projeyi, kuyumculuğun geleceğini temsil ettiği söylemiyle tanıtmaktadır. Ayrıca proje tamamlandığında Yenibosna bölgesinin en merkezi konumlu yapılarından biri olacaktır. Yeni metro istasyonu başta olmak üzere pek çok ulaşım kanalı hemen yanıbaşındadır.

Elmas Kule Yenibosna satılık atölye fiyatları ne kadardır?

Elmas Kule satılık atölye seçenekleri metrekare başına 2 bin 250 – 2 bin 500 Dolar ücretlendirmeye sahiptir. Ödemeler minimum yüzde 25 peşinatla 24 ay vade yöntemi kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Peşinat tutarlarına yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgiye 0 212 652 20 20 veya ekmaskule.com web adresinden ulaşılabilir.

Bununla birlikte İstanbul – Bahçelievler’de hayata geçen bazı konut projeleri şunlardır: