Kategoriler
Proje Haberleri

Elysium Park’ta kişiye özel ödeme seçenekleri

Samsun’un Atakum ilçesinde, VIO İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Elysium Park konut projesi, toplam 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Konut projesinde toplam 48 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projede 4+1 tipte ve 4,5+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri, 268 metrekare ila 264 metrekare arasında yer alıyor.

Yüzde 25’i satılan konut projesinin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Elysium Park konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 700 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Elysium Park konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, kafe, restoran, sinema ve sosyal tesis gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Su depolu ve jeneratörlü projede, yangın merdiveni ve asansör mevcut. Yerden ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer var. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede, balkon ve depo mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz manzaralı konut projesi, Atakum mevkiinde yükseliyor. Proje, merkezi konumuyla ve toplu taşıma olanaklarına olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Elysium Park konut projesi, Küçükkolpınar Mah. 624. Sok. No: 28 Atakum / Samsun adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0850 888 88 46 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.