Kategoriler
Proje Haberleri

Emar Delüx Yuvacık satılık daire fiyatları ne kadardır?

UMF Yapı kalitesi ile Kocaeli’nde yükselen Emar Delüx Yuvacık konutları kredi ve takasa uygun olarak satıştadır. Bu proje kapsamında yer alan daireler 3 + 1 odalıdır. Büyüklükleri ise brüt olarak 145 metrekare ile 210 metrekare arasında değişmektedir. Bununla birlikte konutların alt bölümlerinde dükkanlar mevcuttur. Sitenin en önemli özellikleri arasındaysa donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi detaylar vardır. Ayrıca güvenlik hizmetine sahip olan bu sitede, araçların park edilebileceği otopark alanları da bulunmaktadır.

Doğalgaz kombileri aracılığıyla ısınacak olan daireler, dış cephe yalıtımı ile birlikte ses yalıtımına sahip olmaktadır. Bina sahiplerinin rahat edebilmesi amacı ile daha pek çok detay söz konusudur. Örneğin tüm PVC, alüminyum, ahşap, seramik ve laminant malzemeler oldukça uzun ömürlüdür. Duvar kağıtları, spot aydınlatmalar, duşakabin ve banyo dolapları ise en kullanışlı donanım özelliklerindendir. Bunlar gibi çok sayıda özelliği bulunan daireler, 700.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkmış durumdadır.

Site alanı nerededir?

3 + 1 odalı dairelerden meydana gelen konutlar, Kocaeli’nin gelişmiş ilçelerinden Başiskele’dedir. Bu daireler Kocaeli Paşadağ Mahallesi satılık daire seçenekleri arasındadır. Ayrıca site alanının Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunması çok önemlidir. Çünkü bu cadde, sosyal imkanlara ulaşımı oldukça kolaylaştırabilmektedir. Dairelerin yakınında Kocaeli Üniversitesi Yuvacık Yerleşkesi, Başiskele Paşadağ Anadolu Lisesi, Üniversite Hastanesi Yuvacık Polikliniği bulunur. Ayrıca siteye en yakın ibadethane ise Dua Camii olmaktadır.

Emar Delüx Yuvacık konut projesi hakkında detaylı bilgi

Emar Delüx Yuvacık projesindeki daire çeşitleri ya da fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. 0537 015 53 83 numarasını arayarak detaylı bilgi alınabilir.