Kategoriler
Proje Haberleri

Emar Park Kartepe satılık konut ve dükkan fiyatları ne kadardır?

Emar Park Kartepe projesinde 24 daire seçeneği ve 5 dükkan mevcuttur. Dairelerin 20 tanesi 3 + 1, 4 tanesi 2 + 1 odalıdır. Bu dairelerin brüt büyüklükleri ise yaklaşık olarak 95 – 130 metrekare aralığındadır. Yüzölçümü 2.440 metrekare olan bir arazi parselinde hayata geçmekte olan proje, takas yöntemine ve takasa uygun olan seçeneklere sahiptir. Ayrıca inşaat malzemeleri ise UMF Yapı tarafından özenle seçilmiştir. Tüm daire sahiplerinin keyifli bir yaşam sürmesi için gereken her detay göz önüne alınmıştır.

Dolayısıyla daire seçenekleri son derece kullanışlı ve sağlamdır. Talep yoğunluğu sebebiyle pek çoğu alıcısına kavuşmuş olan bu dairelerin bazı detayları şöyledir:

  • Her zaman aktif olarak kayıt yapan site kameraları
  • Pek çok sosyal mekana kısa mesafedeki site konumu
  • Daire konforunun korunabilmesini sağlayan cephe yalıtımı
  • En kaliteli PVC doğrama malzemeler
  • Oldukça dayanıklı olan seramik ve parke zemin seçenekleri
  • Hırsız tarafından açılması mümkün olmayan 1. sınıf çelik kapı

Bunlar gibi pek çok donanıma sahip olan daireler, Kocaeli’nin en gelişmiş konut seçenekleri arasındadır. Görüntülü diyafon, kombi altyapısı, banyo hiltonları, duşakabin ve merkezi uydu diğer donanımlardan birkaç tanesidir.

Proje konumu neresidir?

Kaliteli projeleriyle adını duyuran UMF Yapı’nın Emar Park Kartepe projesi güzel bir konumdadır. Daireler, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yükselmektedir. Ayrıca sitenin yer aldığı cadde ise Asiller Caddesi olarak bilinmektedir. Bu konum, ilçe merkezine oldukça yakın olması dolayısıyla dikkat çekmektedir.

Emar Park Kartepe satılık daire fiyatları ne kadardır?

Emar Park Kartepe satılık daire ve dükkan fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir. 2 + 1 odalı dairlerin fiyatı 340.000 TL’den, satılık dükkan fiyatları 1.400.000 TL’den başlar. Satılık daireler hakkında detaylı bilgi için arayınız:

  • 0537 015 53 83