Kategoriler
Proje Haberleri

Emay Garden Sultangazi satışa sunuldu

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilecektir. Söz konusu proje Emay Group İnşaat firması tarafından inşa edilecektir. Emay Garden Sultangazi konut projesi yapım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daire satışlarında proje bitimine dek “0” faiz ile ödeme kolaylığı sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Sultangazi konut projesi Uğur Mumcu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi tek konut bloğundan ve toplam 5 daire olarak yapılacaktır. Aynı zamanda 2021 Deprem Yönetmeliğine Uygun olarak tasarlanan projede daireler iskanlıdır. Daireler park manzaralı olup ankastre set, görüntülü diafon, asma tavan, cam balkon gibi özelliklere sahiptir. Daire içlerinde aynı zamanda barbekü, portmanto gibi donatılar da bulunmaktadır.

Emay Garden Sultangazi konut projesi yapım aşamasında olup daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Proje kapsamında üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler  2+1, 3+1 ve 5+2 tip seçeneklerine sahiptir. 2+1 tip daireler brüt 95-105 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 130 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Emay Garden Sultangazi fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 400 bin TL’den başlamaktadır.

95-105 metrekare arasında brüt alana sahip olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 400 bin TL ile 490 bin TL arasında değişmektedir.

Brüt 130 metrekare alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları ise 820 bin TL ile 850 bin TL arasında değişmektedir.

Aynı zamanda daire satışlarında tüm araç ve daire takasları değerinde yapılmaktadır. Bunun yanı sıra %50 peşin %50 elden senetle ödeme imkanları da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje, Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Şehit Piyade Er Bekir Cömert Parkı ve İstanbul Üniversitesi Kampüsünün de karşısında konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 650 70 50 ve 0549 510 36 29 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version