Kategoriler
Proje Haberleri

Emay İstiklal satışları devam ediyor

Emay İstiklal projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Sultangazi’de bulunan proje Emay Group İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 2 olmak üzere toplam 15 adet daire bulunmaktadır. 4 artı 2 olan daireler ise dubleks tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 2 olmak üzere toplam 15 adet daire bulunmaktadır. 4 artı 2 olan daireler ise dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare ile 105 metrekare arasındadır. 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 180 metrekare ile 205 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca asansör, kablo TV ve uydu gibi özellikler bulunmaktadır. Ankastre mutfak, set üstü ocak, granit tezgah, membran mutfak dolabı ve barbekü bulunmaktadır. Ayrıca led asma tavan, spot aydınlatma, balkon, portmanto ve çelik kapı gibi özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Banyolarda ise duşakabin bulunmaktadır. 

Emay İstiklal konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sultangazi İlçesi 75. Yıl Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım konusunda ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. 

Emay İstiklal fiyatları ne kadardır?

Emay İstiklal projesinde fiyatlar konut tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 85 ile 105 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 385 bin TL ile 600 bin TL arasında değişmektedir. Brüt 180 ile 205 metrekare büyüklüğe sahip olan 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı ise 790 bin  TL ile 825 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu konutlarda yüzde sıfır faiz oranıyla kredili satışlar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra yüzde 50 peşin, yüzde 50 elden senetle ödeme imkanı mevcuttur. Tüm araç ve dairelerin takasları değerinde yapılmaktadır. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 650 70 50 veya 0 (549) 510 36 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version