Kategoriler
Proje Haberleri

Emay Tempark Konutları projesinde yaşam başladı

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Emay Group İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Emay Tempark Konutları konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Sultangazi konut projesi Yunus Emre Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinin bir tarafında şehir, bir tarafında ise 120 dönümlük şehir parkı manzarası yer almaktadır. Aynı zamanda proje 2021 Deprem Yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmiş olup daireleri iskanlıdır. Proje kapsamındaki daire içleri ankastre set, görüntülü diafon, ısı yalıtım, ses yalıtımı, asma tavan gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca dairelerde teras ve cam balkon seçenekleri mevcuttur. Bunların dışında daireler park manzarasına sahip üç cephelidirler.

Emay Tempark Konutları konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+2 ve 4+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 98 metrekare ile 230 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Emay Park Konutları Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 360 bin TL’den başlamaktadır.

98-105 metrekare arasında brüt alana sahip olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 360 bin TL ile 570 bin TL arasında değişmektedir.

Brüt 220 metrekare alana sahip 3+2 daireler 850 bin TL,

230 metrekare brüt alana sahip 4+2 daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında tüm araç ve daire takasları değerinde yapılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, başta Maslak bölgesi olmak üzere, İstanbul’un en önemli iş ve ticaret merkezlerine yakındır. Aynı zamanda Maslak-Levent hattına 5 dakika mesafede, TEM otoyoluna komşu bir konumdadır. Sultangazi projesine ayrıca Gaziosmanpaşa Kavşağı’nda girerek kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 650 70 50 ve 0549 510 36 29 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…