Kategoriler
Proje Haberleri

Emek Vizyon Evleri projesinin 2 + 1 ve 3 + 1 konutları satışta

Emek Vizyon Evleri, Bursa’nın Emek Adnan Menderes Mahallesi’nden adını alan konforlu dairelerdir. N. Çelikel İnşaat güvencesi ile gerçekleşen projede 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçenekleri vardır. Bu daireler konut kredisine uygun olmaktadır. Ayrıca uygun takas seçenekleri de değerlendirilebilmektedir. Projenin daire seçenekleri, brüt ve net ölçülerine göre şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 115 metrekare – Net 90 metrekare

Brüt 130 metrekare – Brüt 105 metrekare

  • 3 + 1 Odalı daireler

Brüt 140 metrekare – Net 115 metrekare

Konutlar, çeşitli büyüklük seçeneklerine ve dolayısıyla çeşitli fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte tüm konutların fiber internet altyapısı, görüntülü diyafon sistemi, yalıtımlı duvar ve pencereleri mevcuttur. Ayrıca sitenin etrafı daima kameralar tarafından izlenmektedir. Site girişinde ise şifre kullanılmaktadır. Dolayısıyla yabancıların siteye kolay kolay girememesi projenin ayrıcalıklı özelliklerinden bir tanesidir.

Vizyon Evleri Emek Mahallesi’nin ne tarafında bulunmaktadır?

2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçeneklerine sahip olan bu proje, Bursa – Osmangazi’nin Emek Mahallesi’ndeki Polat Sokak üzerindedir. Burası Turgut Özal Caddesi’ne bağlanan işlek bir sokaktır. Ayrıca yürüme mesafesinde olan bazı yerler; Burda Market, Akasya Çocuk Parkı, Meliha – Cemil Bağcı Ortaokulu, Emek Birlik Camii, Fatih Sultan Mehmet 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve birçok otobüs durağıdır. Şehrin en gelişmiş bölgelerinden birinde yükselen konutlar pek çok sosyal imkana sahiptir. Ulaşımın kolay olması dolayısıyla şehrin her yerine kısa sürede varmak mümkündür. Ayrıca yakın bölgedeki işletmeler, daire sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılama konusunda yeterli görünmektedir.

Emek Vizyon Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Emek Vizyon Evleri satılık daire seçeneklerinin ortalama fiyatlara sahip olduğu bir projedir. Birbirinden farklı büyüklüklere sahip olan 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerin fiyatları şöyle sıralanır:

  • 2 + 1 Odalı daireler:

359 bin TL / 369 bin TL / 379 bin TL

  • 3 + 1 Odalı daireler

419 bin TL

Ayrıca firmanın iletişim numarası 0 539 669 77 95’tir. Konutların sahip olduğu teknik detaylar, ödeme koşulları ve daha fazla bilgi için 0 224 247 38 31 de aranabilir.

Anasayfaya dönmek için TIKLAYINIZ

Exit mobile version