Kategoriler
Proje Haberleri

Emerald Paradise sıfır faiz fırsatı ile satışta

Toroslar İnşaat ve Yatırım Ltd. Şti. firması tarafından Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar’da hayata geçirilen Emerald Paradise projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanya kapsamında satışa sunulan dairelere sıfır faiz fırsatı ile sahip olmak mümkün olabiliyor. Kampanya detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

13 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje dört adet konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan dört adet konut bloğunda ise toplam 234 adet konut yer alacak.

Emerald Paradise Avsallar konut projesinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin 144 tanesi 1+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 64 tanesi ise 2+1 tip dairelerden, 26 tanesi ise dubleks dairelerden meydana geliyor.

Emerald Paradise fiyat ve ödeme planı

Satışların tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde satılık daire fiyatları 425 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan brüt 50 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin fiyatları 425 bin TL’den başlıyor.

Projedeki dairelere sahip olmak için öncelikle yüzde 50 peşinat ödeniyor. Kalan yüzde 50 oranındaki tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Projede güvenlik, spor salonu, spa merkezi, restoran, oyun odası, sinema, tenis kortu, çocuk kulübü, yüzme havuzları, barbekü alanı ve ticari üniteler yer alıyor. Projede bunların dışında çocuk oyun alanı, tenis kortu ve barbekü alanını bir araya getirildi. Yine projede otomobil sahibi olanlar için kapalı otopark alanı da yer alıyor.

Proje Fuğla plajına 1.200 metre, Avsallar’a 800 metre,  Avsallar Çarşamba pazarınında 5 dakikalık yürüme mesafesinde, Antalya Havalimanı’na 90 km, Alanya Gazipaşa Havalimanı’na 60 km, Alanya şehir merkezine ise 23 km mesafede yer alıyor. mesafededir.

Proje ne zaman teslim edilecek?

2020 yılı Ocak ayında inşasına başlanan Emerald Paradise Alanya projesinin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0242 511 99 90

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version