Kategoriler
Proje Haberleri

Emfa Yalı Rezidans satılık 1 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Emfa Yalı Rezidans projesi kapsamında piyasaya çıkmış olan 1 + 1 daireler çok dikkat çekmektedir. Dairelerin teslim tarihi yaklaşık olarak Temmuz / Ağustos 2021’dir. Bununla birlikte merkezi konumundan dolayı bu konutların pek çok talibi mevcuttur. Çünkü proje alanı denize sıfır bir konumda yani kıyı bölgesinde gerçekleşmiştir. Karadeniz manzarasına sahip olmak ile birlikte pek çok önemli yer buraya kısa mesafededir.

2 + 1 dairelerin de bulunduğu bloklar, YTong asmolen döşeme uygulaması ile inşa edilmiştir. Ayrıca sağlam radye temel dolayısıyla konutların depreme karşı dayanıklı olduğu bilinmektedir. Site içi sosyal imkanlar arasında ise kapalı otopark, yürüyüş parkurları, kafeterya ve spor salonu mevcuttur. Bununla birlikte konutların iç özellikleri de oldukça gelişmiştir. Tüm vitrifiye, laminant, seramik ve parke ürünleri çok dayanıklıdır. Geniş balkonlar ise dairelerin önemli avantajlarından bir diğeridir. Özellikle dikkat çeken detaylar arasında gelişmiş ses yalıtım özellikleri de bulunur. Çünkü duvar ve pencerelerin ses geçirgenliği yaklaşık 59 DBA ile üst sınırın çok aşağısındadır.

Proje alanı nerededir?

Emfa İnşaat & Gayrimenkul şirketinin projesi,  Giresun şehir merkezinin Gedikkaya Mahallesi üzerinde gerçekleşmiştir. Kardelen Sokak ile Mustafa Kemal Bulvarı konutların yanında kalmaktadır. Bununla birlikte      Şehit İsa Yüksel İlkokulu, Gedikkaya Anaokulu ve Gedikkaya Ortaokulu çok yakın mesafededir. Şehir merkezine ulaşım süresi ise en fazla 5 – 10 dakikadır.

Emfa Yalı Rezidans satılık daire fiyatları ne kadardır?

Emfa Yalı Rezidans projesinin özellikleri kadar, satışa çıkan dairelerin fiyatları da merak edilmektedir. Şu an satış durumundaki 1 + 1 odalı daireler yaklaşık olarak 645 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Ayrıca kira getirisi çok yüksek olan bu konutlar krediye uygundur. Emfa Yalı Rezidans satılık daire fiyatları hakkında detayı bilgi almak için arayabilirsiniz:

  • 0 532 178 29 28
Exit mobile version