Kategoriler
Proje Haberleri

Emin Konakları Pendik ilçesinde yükseliyor!

Emin Konakları Pendik ve Sultanbeyli ilçeleri arasında bulunan bir arazide yükselmektedir. Adı dolayısıyla belki bir villa projesi sanılabilecek olan bu projede normal daire seçenekleri vardır. Bunların oda sayıları ve brüt – net ölçüleri şöyle sıralanabilir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 115 metrekare – Net 85 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 140 metrekare – Net 110 metrekare

Projenin en büyük konutları olan 4 + 1 odalı daireler net büyüklük açısından 3 + 1 odalı dairelerin gerisinde kalmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ise tam brüt 160 metrekare, net 100 metrekaredir.

Emin Kardeşler Yapı güvencesiyle satışa çıkmış olan tüm bu konut seçenekleri konut kredisine uygundur. Ayrıca dairelerde akıllı ev sistemi, fiber internet bağlantısı, seramik zemin, parke zemin, laminant zemin ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Özellikle de akrilik kapaklı mutfak dolapları çok kalitelidir.

Projenin site özellikleri nasıldır?

Bu konut projesinin sahip olduğu site özellikleri de çok gelişmiştir. Öncelikle, 7 / 24 güvenlik hizmeti dolayısıyla bu sitenin çok güvenli olduğu söylenebilir. Ayrıca güvenlik kameraları, fitness salonu ve çocuk parkı da önemli olmaktadır. Süs bahçesi ile görünümü güzelleşen bu sitede yürüyüş alanları da mevcuttur.

Emin Konakları Pendik ilçesinin hangi bölgesindedir?

Emin Kardeşler Yapı’nın projesi, Pendik – Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Eşref Bitlis Bulvarı’nda yükselen Emin Konakları, Hak – İş Sitesi’nin karşısındadır. Ayrıca konutların çevresinde Hakmar Ekspres ve BİM market şubeleri vardır. Bulvar üzerinde pek çok otobüs durağının bulunması ile birlikte Orhangazi İmam Hatip Lisesi, Zübeyde Hanım İlkokulu ve Genç Osman Ortaokulu yürüme mesafesindedir. Aydos Ormanı’na da yakın olan bu dairelerin en yakınındaki alışveriş merkezi World Atlantis’tir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Emin Konakları Pendik satılık daire fiyatları her bir seçeneğe göre değişebilmektedir. Fakat genel olarak fiyatlar şöyle sıralanır:

  • 2 + 1: 485 bin TL – 585 bin TL
  • 3 + 1: 700 bin TL – 735 bin TL
  • 4 + 1: 485 bin TL ve üzeri

Ayrıca daha detaylı bilgi almak için arayınız: 0532 464 08 30

Exit mobile version