Kategoriler
Emlak Magazin

Emina Jahovic yeni evine taşındı

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın eski eşi olan ve kendisi de bir sanatçı olan Emina Jahovic, yeni evine taşındı. Jahovic, artık İstanbul’un Avrupa yakasındaki Zorlu Center’da yer alan yeni evinde yaşayacak.

Mustafa Sandal’ın eski eşi olan Emina Jahovic, uzun süredir Zorlu Center’daki yeni evinin tadilatıyla ilgileniyordu. Geçen yıl Mustafa Sandal’dan boşanan Jahovic, uzun süredir tadilatıyla ilgilendiği yeni evine sonunda taşındı.

Zorlu Center’da yer alan rezidans dairelerden birinde Mustafa Sandal’dan olan iki oğluyla yaşayacak olan Sırp kökenli Jahovic, sosyal medyada dün yeni taşındığı evinden bol bol paylaşım yaptı.

Türkiye’nin en başarılı şarkıcılarından biri olan Mustafa Sandal ile 3.5 yıllık beraberliğin ardından 13 Ocak 2008’de hayatlarını birleştirdikten sonra geçen sene haziran ayında boşanan Emina Jahovic Zorlu Center’daki rezidans dairelerden biri olan yeni evine taşındı.

Boşanma nedenleri şiddetli geçimsizlikti

Birbirinden güzel şarkılarıyla halkın kalbinde büyük bir yere sahip olan Mustafa Sandal ile evlendikten sonra güzel günler geçiren Jahovic, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alarak geçen yıl Mustafa Sandal ile yollarını ayırdı.

Jahovic ve Mustafa Sandal’ın evli kaldıkları süre boyunca iki çocukları oldu. Çift boşansa da zaman zaman çocukları için bir araya geliyor. Jahovic, Mustafa Sandal ile boşanmalarının ardından iki çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı. Jahovic, uzun zamandır tadilatıyla yakından ilgilendiği Zorlu Center’daki yeni evine de iki çocuğuyla birlikte taşındı.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı

Emina Jahovic, Zorlu Center’daki yeni evine iki çocuğuyla birlikte taşınmasının ardından sosyal medya üzerinden eviyle ilgili fotoğraf paylaşımı yaptı. Güzel şarkıcı Jahovic’in yaptığı paylaşımlar, hayranlarından tam not aldı. Jahovic, bundan böyle Zorlu Center’daki lüks rezidansında şarkıcı Mustafa Sandal’dan olan iki oğluyla birlikte yaşayacak.