Kategoriler
Proje Haberleri

Eminevim 5yüz60 Kurtköy son daireleri satışta

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Emin Evim İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Eminevim 5yüz60 Kurtköy konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Pendik konut projesi Yenişehir Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanaklarının yanı sıra güvenli ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri ısıcam, spot aydınlatma, fiber inernet donatılara sahiptir. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon, ebeveyn banyosu, vestiyer, ankastre fırın gibi özellikler de mevcuttur. Site içerisi sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Teniz kortu, açık yüzme havuzu, buhar odası, oyun parkı, sauna gibi sosyal alanlar barındırmaktadır. Aynı zamanda hidrofor, asansör, kamera sistemi, jeneratör, güvenlik, gibi hizmetleri de bulunmaktadır. Bunun dışında yangın merdiveni, su deposu, otoparkı da vardır.

Eminevim 5yüz60 Kurtköy konut projesinde yaşam başlamış olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+0 stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 54 metrekare ile 142 metrekare arasında değişmektedir.

Eminevim 5yüz60 Kurtköy Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 423 bin 300 TL’den başlamaktadır.

87 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 683 bin 306 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

86 metrekare ile 142 metrekare arasında büyüklüklere sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 666 bin 471 TL ile 1 milyon 119 bin 534 TL arasında değişmektedir.

Brüt 162 metrekare alana sahip 3+1 daireler 1 milyon 361 bin 100 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Anadolu Yakası’nın yükselen lokasyonu Kurtköy’de konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Sabiha Gökçen’e 4 dakika, Viaport AVM’YE 3 dakikalık mesafededir. Kurtköy gişelerine 3 dakikalık uzaklıkta yer alan konutlar toplu taşıma duraklarına yakın, merkezi bir konuma sahiptir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0553 008 01 95 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…