Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Eminevim 600 bin TL değerinde ev hediyeli kampanyayı başlattı!

Eminevim ev sahibi olmak isteyenlere özel yeni bir kampanyaya imza attı. Sektörde pek çok iddialı işe girişen Eminevim ekim ayının gelmesiyle birlikte Türkiye genelinde büyük bir girişimi başlatıyor. Bir adet ev hediyesinde bulunacağını açıklayan firma, kampanyanın dört ay süreceği bilgisini verdi. Bu kapsamda kazanan ismin ise 600 bin TL değerinde bir eve sahip olması bekleniyor.

Eminevim ile fırsatlar kapıda!

Araç ve ev sahibi olmak isteyenlere bankasız, faizsiz ödeme seçenekleri sunan firma, son zamanların en önemli girişimine imza attı. Düzenlenen basın lansmanında ev sahibi olmak isteyenlere özel başlatılan kampanya hakkında detaylı bilgiler verildi. Emin Grup İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Murat Ayyıldız ve Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal’ın yapmış olduğu bilgilendirme açıklamasında, kampanyanın sonucunda ev sahibi olmak isteyenler arasından bir kişiye değeri 600 bin TL olan evin verileceği duyuruldu. Ekim ayında başlatılan kampanyanın dört ay süreceği aktarılırken, bitiş tarihinde katılanlar arasında çekiliş düzenlenecek. Çekilişin sonunda talihlinin açıklanacağı söylenirken, evin “Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy” projesinden olduğu belirtildi.

Herkese fırsattan yararlanma şansı veriliyor

Geçtiğiniz yıl Jeep ödüllü kampanyaya imza atan Eminevim, bu yıl hedeflerini büyüttü. Ev sahibi olmak isteyenlere özel başlatılan kampanyada pek çok fırsat kişilerin ayağına kadar geliyor. Açıklamada dikkat çeken en önemli detay, kira ödeyen veya ev sahibi olmak için herhangi bir birikimi olmayanlar için sunulan özel kampanya, faizsiz Elbirliği Sistemi üzerinden ev veya araç sahibi olmak isteyenler arasında öne çıkıyor. Ancak yapılan tavsiyeler doğrultusunda herkesin yararlanabileceği açıklandı. 31 Ocak tarihine kadar devam ettirileceği bildirilen başvuru süreci, kampanya kapsamında bir kişiye 2+1 tipindeki konut projesinden ev sahibi yapacak.

Hedefte 30 bin başvuru var

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, kampanyanın 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlatılarak, dört ay boyunca süreceğini söyledi. Kampanya kapsamında ev hediyeli kampanyaya başvurunun 30 bin kişiye ulaşacağı öngörülmekte. Elbirliği Sistemi’ne kayıt yaparak sistemi tavsiye edenlere her tavsiyelerinde ek çekiliş hakkı getirileceğini söyleyen Daldal, kampanya sayesinde 30 bin kişinin ev ve araç sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti. 4 ay gibi kısa bir sürede 30 bin kişinin sisteme kaydolacağı süreçte ülke ekonomisine 3 milyar TL katkı sağlanacak.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler, Eminevim şubeleri üzerinden ev veya araç kaydı yapmaları gerekiyor. Bu sayede kampanyaya hemen başvuru yapmanın yolu açılmaktadır.

Firmaya dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.