Kategoriler
Proje Haberleri

Emir City Konutları satışları başladı

Emir City Konutları projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri beklemektedir. Söz konusu proje ALİ YÜKSEL İNŞAAT tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca bu proje Gaziantep Şehitkamil’de bulunmaktadır. Projede 3 artı 1 lüks daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Projede bulunan 3 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise; 195 metrekaredir. Konutların büyük balkonları bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark mevcuttur. Asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. İç özelliklerine bakacak olursak; 2 adet banyosu olup yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca isteğe bağlı ultra lüks duvar kağıtları uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf lake mutfak ve vestiyer mevcuttur.

Emir City Konutları konumu hakkında

Söz konusu proje park & yeşil alan manzaralıdır. Ayrıca proje Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Karacaahmet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra otogar civarında, şehir manzaralı nezih bir bölgede bulunmaktadır.

Emir City Konutları fiyatları ne kadardır?

Projede bulunan büyüklüğü brüt 220 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 720.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konutlarda 30.06.2022’de yaşam başlayacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 975 45 36 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız.