Kategoriler
Emlak Haberleri

Emlak Katılım, 2020 yılı hedeflerini yeni şubesi Kaynarca’da genişletiyor

Emlak Katılım, 2020 yılı hedeflerini gerçekleştirmeye devam ediyor. İstanbul’da şube sayısını arttıran finans sektörünün güçlü simgesi; geçtiğimiz günlerde Ankara ve Adana’daki şube sayısını yükseltmişti. Hizmet ağını güçlendirmeye yönelik geliştirilen hedefleri başarıyla yerine getirdiklerinden söz eden Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar; İstanbul’da şube sayısını 23’e, Türkiye genelindeki şube sayısını toplamda 48’e yükselttiklerinden bahsetti. Bayraktar’a göre, yıl sonu hedeflerinde şube sayısı 50’yi bulacak.

Emlak Katılım, 2020 yılını değerlendirdi

Ekonomi ve istihdam bazlı stratejik sektörlere büyümeye yönelik erişilebilir finansman modelleri sunan Katılım; sürdürülebilirlik kavramı altında bu girişimi devam ettiriyor. Köklü geçmişini tüm Türkiye genelinde 81 ile taşımaya kararlı olan şirket, 2020 yılını genişleyen hizmet ağıyla kapatmaya kararlı. Geçtiğimiz günlerde Ankara ve Adana’da iki şube daha açtıklarını belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, İstanbul’da da hizmet ağını genişlettiklerinden söz etti. Yatırımda güçlendirilmiş hedefleri İstanbul’un Kaynarca şubesi üzerinden arttıran Emlak Katılım; 2020 yılını şube sayısını arttırarak değerlendirmiştir. 0cak 2021’e kadar toplam sayıyı 81 il genelinde geliştirme planlarını devam ettirdiklerini söyleyen Bayraktar, “Müşterilere ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetini sunmak için hazırız. Yeni şubemizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şube sayısı 50 olana kadar devam

Emlak Katılım, 2020 yılı içerisinde hedeflerini şube sayısını yükseltmek üzerine odakladı. Ortaya konulan hedefleri başarılı hizmet ağı üzerinden yerine getiren banka, İstanbul’daki yeni adresini seçti. Buna göre, Kaynarca’da 48’nci şubesini açtıkları haberini duyuran Genel Müdür Nevzat Bayraktar, sevincini 50’ye yükselme hedefiyle birleştirmiştir. Diğer sektörler üzerinden istihdam ve ekonomiye katkıda bulunmaya devam eden Katılım’ın bu hareketi, Türkiye’ye olduğu kadar hem bireysel hem de kurumsal müşterilere fayda sağlıyor. Yenilikçi fikirlerin ışığında çalışmalarını hızla devam ettiren bankanın yeni projelere destek vermeye devam ettiği süreçte belirli bir yol haritası takip edilecek. Haritanın şube sayısını arttırmada son derece önemli olduğu bilgisini paylaşan Bayraktar, müşterileriyle bir araya gelmek için doğru lokasyon noktalarını seçtiklerini söylüyor. Hizmette sınır tanımayan yapısıyla müşterilerinin adeta ayağına kadar giden Katılım Bankası, yatırımı iki taraflı sürdürmektedir. Bu sayede yerel ekonomi ve istihdama büyük ölçüde katkı sağlanabiliyor.