Kategoriler
Emlak Haberleri

Emlak Katılım Adana’da şube sayısını ikiye çıkardı

Emlak Katılım Adana’da şube sayısını ikiye yükseltti. Hedefleri arasında Türkiye’nin dört bir yanına şube açma planlarını devreye sokan Emlak Katılım, hizmetini Adanalılar için genişletiyor. Yeni adresin Küçüksaat’te olduğunu belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, şubelerinin ülke istihdamı ve ekonomisine katkıda bulunduğunu bildirdi.

Emlak Katılım Adana’da ağını genişletti

Hedefleri arasında, 81 il genelinde faaliyete geçme isteklerinin olduğunu daha önceki röportajlarında açıklayan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, şube ağını genişlettiklerini aktarıyor. Yapılan açıklamaya göre, Adana’da ikinci şubesini açan şirket, hizmet adresinin Küçüksaat olduğunu bildirdi. Müşteri istek doğrultusunda “e-şube” üzerinden yenilikçi fikirlerden oluşturulmuş yenilikçi ürün ve hizmetlere ulaşabilecek. Yeni şubesinin faaliyete geçmesiyle birlikte 46 noktada hizmet hayatını sürdüren Emlak Katılım; 2020’nin son hedefleri arasına aldığı faaliyet sınırlarını genişletme fikrini hayata geçirdi. Yılın son haftalarında şube sayısını 50’ye yükseltme planlarının devreye sokulacağını belirten Nevzat Bayraktar, istihdam ve ekonomi açısından, Katılım’ın ülkeye katkı sağlayan bir araç olduğunu aktardı.

Şube sayısı büyümeye devam edecek

Genel Müdür Bayraktar, Adana’da ikinci şubenin faaliyete geçtiğinden söz ediyor. 2020 yılı sürecinde şube ağını Türkiye geneline yayan Emlak Katılım, Adana’daki yeni hizmet yerini seçti. Küçüksaat’te konumlandırılan yeni hizmet alanı, özellikle çalışanlar tarafından sevinçle karşılanmasına neden oldu. Burada müşteriler ile finansal ihtiyaçları gözeterek bankacılık ilkeleriyle yola çıkacaklarını söyleyen Bayraktar, üretilen hizmetlerle yanıt verme hedefleri geliştirdiğini ifade ediyor. Adana’nın, Türkiye için en büyük metropollerden birisi olduğunu gören şirket, ülkenin önde gelen ticaret ve kültür merkezlerinden birisi olarak yine Adana’yı gösterdi. Türkiye’de sanayi firmaları arasındaki rolünü 11’i üzerinden tamamlayan Adana’nın ekonomik açısından son derece değerli bir şehir olduğunu gözlemleyen Emlak Katılım, yeni bir şube daha açarak rolünü büyüttü.

Adana sanayi faaliyetleri açısından değerli

Emlak Katılım şube sayısını toplamda 46 noktaya Adana’nın Küçüksaat ilçesiyle taşıdıklarından söz eden Bayraktar, kentin sanayi açısından değerli olduğunu söyledi. Ülke ekonomisi, iş adamları ve güzel insanlarına katkı sağlamak için şirket kapsamında çıkılan yolda, Adana’nın ekonomisi daha da büyütülecek. Adeta bir yol arkadaşı olunacağı süreçte yerel ekonomideki katkı yine Katılım üzerinden görülebilir. Açıklamalarının ardından son sözlerini söyleyen Bayraktar, “Şubenin bölge halkı başta olmak üzere, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Benzer haberlere göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version