Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Emlak Katılım Bankası Ankara’ya iki şube daha açtı

Katılım yoluyla fonlama yapan Türkiye Emlak Katılım Bankası, Ankara’daki şube sayısını dörde çıkarttı. Çankaya’nın Kızılay semtine ve Ankara’nın Sincan ilçesine şube açan Banka, ülkedeki toplam şube sayısını 47 adede ulaştırdı.

Firma, 2020 yılının sonuna kadar toplam şube sayısını 50 adede ulaştırmayı hedefliyor.

“Büyük mutluluk duyuyoruz”

Firma, iki hafta içerisinde üç şube daha açmayı hedeflerken Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, ekonomi ve reel sektörü desteklemenin yanı sıra müşterinin finansal ihtiyaçlarına da çözümler sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Emlak Katılım Genel Müdürü Bayraktar şöyle konuştu:

Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, kısa sürede doğru adımlar atarak gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümleri hayata geçiriyoruz. Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. Türkiye’nin 500 sanayi firmasının 48’ine ev sahipliği yapan Ankara’da yeni şubeleri hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kızılay ve Sincan şubelerimizin ülkemiz ve tüm Ankaralılar için hayırlı olmasını diliyorum.

Emlak Katılım Bankasının şubeleri

Emlak Katılım Bankasının ülkenin farklı bölgelerindeki birçok ilde, toplamda 47 adet şubesi bulunuyor. Firma, yıl sonuna kadar şube sayısını 50’ye çıkartmayı hedeflediklerini açıklarken Bankanın Ataşehir’deki Merkez şubesinin yanı sıra diğer şubeleri şunlar:

Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya ve Sivas.

Bankadan yurt dışına da hizmet

Yeni ürünleriyle müşterilerin farklılaşan ihtiyaçlarına da çözüm bulunması Şirket tarafından hedeflenirken Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, yeni hizmetleri Tapu Güvenilir Hesap uygulaması hakkında şu bilgilere yer verdi:

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokolle bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz Tapu Güvenilir Hesap uygulamasıyla Türkiye’de ve yurt dışında ikamet eden müşterilerimizin taşınmaz alım-satım işlemlerinde güvenli bir şekilde ödemelerini tamamlamalarına ve vergisel yükümlülüklerini yerine getirmelerine imkan sağlıyoruz.