Kategoriler
Emlak Haberleri Konut Kredisi

Emlak Katılım’dan Birlikte Konut Finansmanı

Birlikte Konut Finansmanı, Emlak Katılım tarafından sunulan bir yöntemdir. Bu yöntem ile insanlar ortaklaşa ev sahibi olmak için finansman birliği yapmaktadır. İki kişi el ele ortaklaşa ev sahibi olarak payına düşen taksit miktarını azaltmış oluyor. Değişen müşteri beklentileri ile Emlak Katılım tarafından yeni geliştirilmiştir bu sistem.

Birlikte Konut Finansman Uygulaması Nedir?

Emlak Katılım tarafından hazırlanan uygulama, yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere avantajlar sunmaktadır. Tek başına ev alma imkanı olamayanlar için tasarlanmış bir projedir. Banka tarafından kontrol edilen bu sistemde tapu, müşterek olarak alınabiliyor. Ayrıca bankalar, finansman ödemelerini de tapu hisseleri oranında yapıyor. Bu da herkesin kendine en uygun olan ödeme yöntemiyle konut sahibi olmasını sağlıyor.

Birlikte Konut Finansmanı ile Peşinat Tutarına Paralel Hisse

Birlikte Konut Finansmanı uygulaması ile müşteriler, istekileri şekilde iki ortak olarak yatırım yapabiliyor. Ayrıca her iki müşterinin de yatırım amacı ya da oturmak amacına uygun hakları olabiliyor. Müşterilerin hisse oranı ise kullandıkları finansmana ve peşinatlarına göre değişiyor.

Emlak Katılım Diğer Hizmetleri

Birlikte Konut Finansmanı uygulaması yanı sıra Emlak Katılım, gayrimenkul konusunda farklı avantajlar da sunmaktadır. Bütün sunduğu avantajlar müşteri memnuniyeti sağlamak ve süreçte sorunsuzluk oluşturabilmektir. Ayrıca Tapu Güvenilir Hesap uygulaması ile de sorunsuz bir şekilde tapu devir işlemi gerçekleştirilmektedir. Ayrıca müşterilerin gayrimenkul alım satımları da garanti altına alınmaktadır.

Yeni Evini Bekletmeyen Finansman

Emlak Katılım tarafından sunulan diğer uygulama da Yeni Evini Bekletmeyen Finansman uygulamasıdır. Bunun sunduğu avantaj ise eski evin satışını beklemeye gerek kalmadan yeni evin direkt alınabilmesidir. Ayrıca hiç beklemeden %100’e kadar evin değeri için finansman da bulunabiliyor. Mevcut evin de satışı 0-18 ay aralığında gerçekleşebiliyor.

Kentsel Dönüşüme Uygun İş Modelleri

Birlikte Konut Finansmanı uygulaması ile ilgiyi oldukça gördü Emlak Katılım. Ayrıca riskli yapıların da bir an önce dönüştürülmesi adına kampanya ve çalışmalar başlattı. Müşterilere kentsel dönüşüm konusunda yardım ediyor ve ayrıca 120 aya kadar finansman kullanma hakkı veriyor. Bu sayede de müteahhit ve vatandaş arasında sorun yaşanması da önlenmiş olmaktadır.

Bina Tamamlama Sigortası

Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ile müşterilerden alınan ön ödemeler vs. için teminat veriyor. Yerine getirilemeyen vaatler sürecinde sigorta devreye giriyor. Sorunun daha da artması durumunda da ödenen miktarın geri ödenebilme imkanı da müşteriye sunulmaktadır. Tüm bunlarla Birlikte Konut Finansmanı uygulaması da her biri bir arada oldukça büyük avantajlar sunmaktadır.

Daha fazla konut kredisi ve emlak kredileri haberleri için buraya tıklayınız

Exit mobile version