Kategoriler
Emlak Konut Haberleri İhaleler

Emlak Konut Bizim Mahalle ihalesi yapıldı

Emlak Konut tarafından İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesinde hayata geçirilecek olan Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin 1. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin 1. oturumu yapıldı.

1 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Emlak Konut Bizim Mahalle projesi 6 etaptan meydana gelecek. Projenin ilk etabı için yapılan oturumda en yüksek teklif Özak GYO ve İnt-Er Yapı iş ortaklığından geldi. İhalenin ikinci oturumunun ise önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor. Projenin ikinci etabının ihalesi ise 28 Eylül 2017 tarihinde olacak.

12 firmanın katıldığı ihaleye en yüksek ikinci teklifi ise Dağ Mühendislik Müteahitlik yaptı. Diğer katılan firmalar ise Bema İnşaat-Osmanbey Emlak-Bilal Pars Yapı ortaklığı, Mesa Mesken, Fuzul Yapı-Alzamil-Seha Yapı ortaklığı ve Zilal-Günyüzü İnşaat konsorsiyumu oldu.

Bizim Mahalle projesinin 1. etabı 95 bin 581 metrekare büyüklüğe sahip 3 adet arsa parselinden meydana geliyor. Projede konutların dışında ayrıca 10 bin 500 metrekarelik özel sağlık tesis alanı, 9 bin 380 metrekarelik park alanı, 7 bin 228 metrekarelik ilkokul ve 8 bin 105 metrekarelik ortaokul alanı yer alıyor.

Tasinmazhaber.Com