Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Emlak Konut Bizim Mahalle yeni ödeme sistemi ile satışta

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası, Küçükçekmece İlçesi’nde hayata geçirilen Emlak Konut Bizim Mahalle projesinde yeni bir ödeme sistemi başlatıldı. yeni ödeme sistemi kampanyası kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Halkalı Millet Bahçesi projesinde komşu bir konumda yaklaşık 1 milyon metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje toplam 6 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabında yer alan bağımsız bölümler Emlak Konut tarafından satışa çıkarıldı. Projenin ilk etabı böylece başlatılan kampanyaya dahil edildi.

Proje özellikleri neler?

Projenin ilk etabı olan Emlak Konut Bizim Mahalle projesi Emlak Konut tarafından başlatılan yeni ödeme sistemi kampanyasına dahil oldu. Projede her aileye hitap edebilecek şekilde tasarlanmış toplam 569 adet konut yer alıyor. Projede konutların dışında ayrıca 107 adet ticari ünite yer alıyor. Projede daire ve ticari üniteler olarak toplam 676 bağımsız bölüm yer almaktadır.

Projede 5 farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 tip dairelerden meydana gelen projede dairelerin alanları ise 44.42 metrekare ile 160.61 metrekare arasında değişiyor.

Projedeki yer alan 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 44.42 ile 58.1 metrekare arasında değişiyor. 2+1 tip dairelerin alanları 76.10 metrekare ile 122.14 metrekare arasında değişiyor. 3+1 tip dairelerin alanları 116.58 metrekare ile 142.21 metrekare arasında değişiyor. 4+1 tip dairelerin alanları ise 153.74 metrekare ile 160.61 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Bizim Mahalle yeni ödeme planı

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan başlatılan yeni ödeme sistemi kampanyasında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projenin ödeme sitemine göre taksit ödemelerine ise 2. yılda başlanıyor. Başlatılan ödeme kampanyası kapsamında ödemeler Emlak Konut’a yapılıyor.  daha önceden Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanya ile yüksek satış rakamları gerçekleştirilmişti.

Emlak Konut Bizim Mahalle projesinde çocuk oyun alanı, tenis kortu, mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları, fitness stüdyosu, boks, tekvando ve squash sahaları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede  ayrıca cami, kütüphane, müze, aşevi, çay bahçeleri, el sanatları bloğu, hanımlar lokali bloğu, gençlik evi bloğu, kafe, restoran gibi alanlar da yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

E-5’e 7 km, TEM’e 8 km, Halkalı-Gebze tren hattına 2 km. mesafede yer alan proje İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi, Küçükçekmece / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 (212) 809 77 77 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.