Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Proje Haberleri

Emlak Konut Çekmeköy ön talep aşamasında

Emlak Konut Çekmeköy projesi geniş yeşil alanı ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmektedir. yaklaşık 710 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen projede yaklaşık 2.000 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların daire ve villa tipinde 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çekmeköy konut projesi 710 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerine inşa edilecektir. Konut projesinde yaklaşık 2 bin adet konuta yer verilecektir. Bu konutların daire ve villa tipinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5 artı 1’e kadar değişen farklı seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik yatay mimari anlayışıyla tasarlanmış geniş bahçeli ve teraslı evler yer almaktadır. Bunun yanı sıra 264 bin 220 metrekarelik rekreasyon ve yeşil alan içerisinde birçok sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunlar eğitim alanları, sosyal tesis alanı, özel sağlık tesis alanı, kreş ve ibadet alanlarından oluşmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı ve yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, spor alanları bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Konutlar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır.

Emlak Konut Çekmeköy konumu ve ödeme koşulları hakkında

Emlak Konut Çekmeköy projesi İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Şile Otoyolu üzerinde yer almaktadır. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün tam ortasında bir konuma sahiptir.

Kuzey Marmara Çevre Yolu bağlantısının hemen yanında yer alan konut projesi henüz ön talep aşamasındadır. Konut projesi ile ilgili detaylar ilerleyen günlerde belli olacaktır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 36 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…