Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri Manşet

Emlak Konut Florya Evleri satışa sunuldu

Emlak Konut GYO, son 20 günlük yaşanan satış hareketlenmelerine karşı sektörü canlı tutmak için yeni bir projeyi ortaya koyuyor. Buna göre, Florya’da daha önce iki kere ihale kapsamına alınmış Şükrü Balcı Polis Merkezi arazisi, yeniden Emlak Konut GYO bünyesine girdi. Belirlenen projenin gerçekleştirilebilmesine adına arazi üzerine 1.5 milyar liralık harcama yapılacak. Söz konusu arsa üzerinde Emlak Konut Florya Evleri projesi hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO yeni konut projelerini başlatıyor

Kamu bankalarında başlayan düşük faizli kredi imkanlarının ardından, Emlak Konut GYO’nun çıkardığı konut kampanyaları tüketici isteklerine yanıt vermeye devam ediyor. Tarihi kampanya olarak duyurulan dönemde atılan bu keskin adımla birlikte Emlak Konut GYO yeniden öne çıkmayı başardı. Böylece yeni konut projesinde yer alması beklenen 182 konut ve 60 villanın yarısının şimdiden satıldığı öğrenildi.

İstanbul İli için en değerli arazi sayılıyor

İstanbul’un en değerli arazileri biri olarak bilinen Atatürk Havalimanı ile komşu konumunda bulunan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin arazisi artık yeni bir yaşam yeri olacak. Daha önce proje gerçekleştirilmek istenilen arazinin iki kez ihale kapsamına alındığı biliniyor. Ancak bu iki ihale, tekliflerin yeteri kadar olmaması nedeniyle iptal edilmişti. Sektör öncülerinin yoğun ilgisine maruz kalan araziyi ise Emlak Konut kendi bünyesi altına almayı başardı. Duyurulan habere göre buraya yeni bir konut projesi yapmak için kolları sıvamış olan firma, Emlak Konut Florya Evleri adını vereceği konutları hayata geçirecek.

Sadece 2 günde konutların yüzde 50’si satıldı

Hayallerini Erteleme Türkiye sloganıyla öne çıkan GYO, başlattığı kampanya aracılığıyla satışa sunduğu Emlak Konut Florya Evleri projesini sadece 2 gün sürede yüzde 50 oranlı satışını sağladı. 46 bin metrekareli ticaret ve konut alanı olarak bilinen bu yaşam alanında, 7 bin metrekaresi yalnızca özel eğitim tesis alanına ayrılmıştır. Diğer 15 bin metrekaresi ise park yeri olarak belirlendi. Toplamda 68 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Florya Evleri arazisi üzerinde 53 bin metrekarelik inşaat gerçekleştirilecek.

Yapılan tasarıma göre yatay mimarinin öne çıkacağı konut projesinde, kat yüksekliği kot farkına bağlı olacak. Bu nedenle, 3 ve 4 kat olarak kademelendirilmesine karar verildi. Projede Emlak Konut tarafından başlatılan kampanya kapsamında satışlar devam ediyor. Kampanya detayları için tıklayınız…

Kampanyalar gayrimenkul sektörüne hareket kazandırdı

1 Haziran 2020 tarihinde duyurulan ve 2 Haziran 2020 tarihinde hayata geçirilen “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyası son hızda devam ediyor. Verilen son bilgiye göre, gece saat 2’lere kadar açık olarak hizmet veren satış ofisleri günlük 250 kişiyi karşılamak için aralıksız çalışmaktadır. Bu şekilde sadece 3 haftalık süre sonunda 8 milyar değerindeki 5.900 bağımsız bölümün satışı tamamlandı.