Kategoriler
Emlak Konut Haberleri İhaleler

Emlak Konut GYO’nun Ataşehir’deki arsası ihaleye çıktı

Emlak Konut GYO, Ataşehir ilçesindeki yatırım değeri yüksek arsa alanını ihale yöntemiyle satışa sunulacak. Söz konusu ihale, çevrim içi olarak internet ortamından gerçekleştirilecekken e-ihale, 4 Aralık’ta saat 17.00’de kapanacak.

Küçükbakkalköy’e konumlandırılan 1970/1 numaralı ada/parseli, 10 bin 160 metrekare büyüklüğünde alana sahip durumda. AVM, bağlantı yolu gibi birçok uğrak noktaları çevresine alan arsanın ihalesi, 85 milyon Türk lirasından başladı.

Satın alımlarda yüzde 0,79 oranlı 36 aya varan taksit seçeneği sunuluyor.

Arsa parseli nerede?

Ticari ünite ve konutları plan fonksiyonuna alan Emlak Konut GYO‘nun arsa parseli, Dudullu Caddesi’ne komşu durumda. Ataşehir Kaymakamlığına kısa mesafede bulunan alan ada, İstanbul Finans Merkezi’ni de çevresine alıyor.

TEM otoyoluna da kısa mesafeye konumlandırılan arsa alanı, Yeditepe Üniversitesinin yerleşkesine de kısa mesafede yer alıyor. Ada, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi’ndeki bir gecekondu önleme bölgesini kapsıyor.

Emlak Konut ihalesinde fiyat teklifleri

Ataşehir’deki 10 bin 160 metrelik yüzölçümüne sahip arsa alanı, ihale usulüyle satışa çıkarıldı. İhalenin açılık fiyatı, KDV hariç 85 milyon lirayken ihalenin teminat tutarı, 2 milyon 500 bin lira. İhaledeki teklifler, en az 850 bin lira artırılabiliyor.

Sunulan maksimum artış ise son teklifin en fazla 4 milyon 250 bin lira fazlası olabiliyor.

Ödeme seçenekleri neler?

İhaledeki peşin satışlarda, KDV dâhil olmak üzre ücretin tamamı nakit olarak ödenecek. Emlak Konut tarafından açık artırmayla sunulan arsa parselinin satış işlemindeki taksitli alımlarda, iki farklı seçenek sunuluyor.

KDV dâhil olmak üzre satış bedelinin yüzde 20’si peşin olarak ödendiğinde kalan borç, yüzde 0,79 oranındaki faizle 24 aya taksitlendiriliyor. Verilecek yüzde 30’luk peşinata karşılık ise yüzde 0,79 oranındaki vade farkıyla 36 ay boyunca ödeme planı oluşturuluyor.

Detaylı bilgi için

İhale, ada parseli ve arsa alanına yapılabilecek çalışmaların detayları, Emlak Konut GYO tarafından belirtildi.

Telefon: 444 36 55

Exit mobile version