Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri Kampanyalar

Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası

Emlak Konut, 28 projenin dahil olduğu Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası başlattı. Önce Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından Yeni Destek Kredi Paketi açıklandı. Paket içerisinde araç kredisinden konut kredisine kadar bir çok sektörde faiz indirimine gidileceği açıklandı. Ardından üç kamu bankası açıklanan kalemlerle ilgili yeni paketlerini açıkladılar. Bu kalemlerden birisi de konut kredi faizlerinin indirilmesi oldu.

2 yıl ödemesiz konut kredisi

Üç kamu Bakasının faiz indirimlerinin ardından destek paketine katılım bankaları da dahil oldu. Kamu bankaları yaptıkları kampanya ile sıfır konutlarda yüzde 0.64 faiz oranı başlattı. İkinci el konutlarda ise yüzde 0.74 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı başlattı. Bu gelişmelerin ardından Emlak Konut, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projeleri kapsayan bir kampanyaya imza attı.  Kampanya kapsamında 2 yıl ödemesiz konut kredisi kullanarak konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına dahil olan projelerin 9 tanesi İstanbul Avrupa yakasında yer alıyor. Projelerin 7 tanesi İstanbul Anadolu Yakasında yer alıyor. Projelerin 3 tanesi Ankara, 1 tanesi İzmir, 1 tanesi Denizli, 1 tanesi Kocaeli, 1 tanesi Konya, 1 tanesi Niğde ve 1 tanesi de Yalova’da yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan Göl Panorama Evleri projesinde ise satışlar tamamlanmış durumda.

Yüzde 5 peşinat fırsatı

Kampanya kapsamında  yalnızca yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanya gereği peşinatın yüzde 15’i ise 24 ay sonra ödeniyor. Toplam 28 projenin dahil olduğu kampanyada kalan yüzde 80 oranındaki tutar ise kredilendiriliyor. Kredi ödemelerine 3. yıl başlanan kampanyada konutlar liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı ile satışa sunuluyor. Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasında yüzde 0.69 faiz oranı ve 180 ay vade ile yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına dahil olan projeler;

1. Başkent Emlak Konutları
2. Büyükyalı İstanbul
3. Evora Denizli
4. Gebze Emlak Konutları
5. Göl Panorama Evleri (Satışlar tamamlandı)
6. İstmarina
7. Karat 34
8. Koordinat Çayyolu
9. Köy Zekeriyaköy
10. Niğde Emlak Konutları
11. Temaşehir Konya
12. Tual Adalar (Satışlar tamamlandı)
13. Tual Bahçekent
14. Avangart İstanbul
15. Avrupark Hayat
16. Cer İstanbul
17. Düşler Vadisi
18. Ebruli Ispartakule
19. Evora İzmir
20. İdealist Cadde
21. Merkez Ankara
22. Nidapark İstinye
23. Nidapark Küçükyalı
24. Semt Bahçekent
25. Validebağ Konakları
26. Yeniköy Konakları (Satışlar tamamlandı)
27- Ormanköy Çekmeköy
28- Benim Kentim Yalova

“Emlak Konut Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.