Kategoriler
Emlak Konut Haberleri İhaleler

Emlak Konut İstanbul Şile arsa ihalesi 13 Temmuz’da

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesinde yer alan 14 bin 895 ve 3 bin 038 metrekare büyüklüğünde 2 adet arsa ihalesi yapılacak.

2 parselde toplam 17 bin 933 metrekare büyüklüğündeki arsalar, “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” yolu ile ihaleye çıkıyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından ihaleye çıkarılacak olan arsa ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 tarihinde Saat: 14:30’da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü İhale Salonu’nda yapılacak.

14 bin 895 metrekarelik arsa Tercihli Turizm alanı imarlı, 3 bin 038 metrekarelik arsa ise Konut+ Ticaret alanı imarlıdır.

Tercihli Turizm Alanında (TTA)
– Konut alanı yapılması halinde Emsal: 0.40, ön cepheden minimum 5.00 m., yan cepheden minimum 3.00 m., arka cepheden minimum 4.00 m. çekme mesafeli, ifraz şartları ve blok büyüklüklerinde ise az yoğun konut alanları için getirilen şartlar uygulanacaktır.
– Turizm alanı yapılması halinde ise; TT2 rumuzlu turizm alanları için getirilen şartlar uygulanacaktır. Emsal: 0.50, Taks: 0.50, Kat Sayısı: 2’ yi geçemez. Otopark ihtiyacının parsel bünyesinde karşılanması kaydıyla iskan edilen 1. bodrum kat emsale dahil değildir. Doğal zemin kotu üzerine çıkan kısımlarda ve iskan edilen bodrum katta TAKS değeri aşılamaz. ”
Konut + Ticaret Alanlarında;
– İmar Planında ticaret + konut alanlarında belirtilen yapılaşma koşullarına uyulacaktır. Bu alanlarda binaların zemin katları ticaret olarak kullanılacaktır. Normal katlar ticaret veya konut olarak kullanılabilir. Bu alanlar dahil olduğu konut alanının yapılaşma şartlarına tabidir. Konut+Ticaret alanlarında perakende ticaret, büro, muayenehane, dernek, çeşitli kurum şubeleri vb. hizmet kullanışları, özel sağlık tesisleri, özel sosyal tesisler, özel eğitim tesisleri (yüksek öğrenim hariç), turizm amaçlı pansiyon ve küçük esnaf faaliyetleri vb. yer alabilir.

Tasinmazhaber.Com