Kategoriler
Proje Haberleri

Emlak Konut Vadi Evleri yüzde 0.99 faizle satışta

Konut projesi Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Emlak Konut Vadi Evleri projesinde düşük faiz ve uygun vade seçenekleri ile konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Faiz oranlarının yüzde 1’in üzerinde olduğu şu dönemde projede yüzde 1’in altında kredi kullanma imkanı sunulmaktadır. Konut satışlarının başladığı projenin 1. etabında daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Ödeme seçenekleri neler? Tüm bu sorunların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Villa konut ve ticari ünitelerden oluşan projenin 1. etabının yer aldığı proje 94.552,89 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Yapı Ruhsatı ve projesi onaylanmış olan proje az katlı yatay mimarisi ile dikkat çekmektedir. 106.330,66 metrekare satılabilir alana sahip olan proje toplam 169.167,76 metrekare inşaat alanına sahiptir. Konut ve ticaret alanı imarlı olan projede toplam 496 adet konut yer almaktadır. Konut projesinde 3, 5 ve 7 katlı olmak üzere konut blokları ve ticari blok yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında projede 51 adet de villa mevcuttur. Bunların dışında ayrıca 5 adet ticari üniteye de yer verilmektedir. Başakşehir konut projesinde 2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Dairelerin alanları ise 127 metrekare ile 391 metrekare arasında değişmektedir.

Daire özelinde baktığımızda ise 2+1 tip daireler brüt 127 ve 145 metrekaredir. 3+1 tip daireler brüt 122 ve 197 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 4+1 tip daireler brüt 191 metrekare ve 234 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 5+1 tip konutlar ise 279 ve 280 metrekare büyüklüğündedir.

Bunların dışında ayrıca projede yer alan 3+1 villalar brüt 291, net ise 138.55 metrekaredir. 4+1 tip villalar ise brüt 391 metrekare büyüklüğündedir. Tüm bu dairelerin yer aldığı projenin 36 ay içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır.

Emlak Konut Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Vadi Evleri projesinde yer alan daireler, konut tipine, büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir.

  • Konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 908 bin TL’den başlıyor. 2+1 tip daire fiyatları 1 milyon 248 bin TL’ye kadar yükseliyor.
  • Projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 129 bin TL’den başlıyor. 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 503 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Başakşehir konut projesinde yer alan dairelere yüzde 0.99 faiz oranı ile sahip olmak mümkün olabiliyor. Ayrıca projede 120 aya varan vade seçenekleri yer alıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca projede fitness salonu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik gibi alanlarda mevcuttur.

İstanbul konut projesi Mercedes Bulvarı’na yayın bir konumda yer almaktadır. Konut projesi İstanbul Havalimanı’na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne,  üniversiteler ve hastanelere yakın konumdadır. Ayrıca TEM otoyoluna 2 km, İstanbul Havalimanı’na ise 35 km mesafededir. Proje Bahçekent Mahallesi, Şehit Asteğmen Furkan Işık Bulvarı, Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Emlak Konut Vadi Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarına başlanan konut projesinin 2024 yılı ilk çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 36 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz..

Projenin tanıtım filmi için tıklayınız….

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version