Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet

Emlak Konut’tan Anadolu’da kolay ev sahibi olma fırsatı

Emlak Konut GYO tarafından Anadolu’da yer alan dört konut projesi için yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma imkanı bulunan yeni bir kampanya başlattı.

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan kampanyaya Başkent Emlak Konutları projesi, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları projesi ve Gebze Emlak Konutları 3 projesi dahil edildi.

Kampanyaya göre 240 aya varan vadeler ve yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. biliyorsunuz.

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan kampanyada taksitler ise 500 TL’den başlıyor.  Vade farksız satış, vadeli satış ve sabit artan taksitli vadeli satış olmak üzere üç farklı ödeme seçeneği sunulan kampanyada taksitini seçip ödemeni belirleyebiliyorsunuz.

Vade farksız satış seçeneğinde yüzde 20 peşinat ödedikten sonra 60 ay vade ve sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Vadeli satış seçeneğinde yüzde 5 peşin ödedikten sonra, 6. ayda, 18. ayda yüzde 5 ara ödeme yapılıyor, 36. ayda ise yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise Başkent Emlak Konutları’nda ve Gebze Emlak Konutları 3’te 180 ay, Niğde Emlak Konutları ve Nevşehir Emlak Konutları’nda 240 ay vade ve yüzde 0,50 faiz oranı ile vadelendiriliyor.

Sabit artan taksitli vadeli satış seçeneğinde ise yüzde 5 peşin ödedikten sonra, 6. ayda, 18. ayda yüzde 5 ara ödeme yapılıyor, 36. ayda ise yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. Daire teslimlerine kadar 500 ile 750 arası sabit ödeme yaptıktan sonra kalan tutar ise Başkent Emlak Konutları ve Gebze Emlak Konutları 3’te 180 ay, Niğde Emlak Konutları ve Nevşehir Emlak Konutları’nda 240 ay vade ve yüzde 0,50 faiz oranı ile vadelendiriliyor.

Emlak Konut’tan Anadolu’da kolay ev sahibi olma fırsatı kampanyası reklam filmi

Tasinmazhaber.Com