Kategoriler
Proje Haberleri

Empaş Büyükçekmece Park Evleri satışa sunuldu

Empaş Büyükçekmece Park Evleri projesi, bu ilçede bulunan en güzel gayrimenkuller arasında sayılabilmektedir. Bu konutlar, bir site alanı içerisinde bulunmamasına rağmen çok kullanışlı özelliklere sahiplerdir. Brüt 180 m2 ve net 140 m2 büyüklüğünde olan satılık dairenin fiyatı 825.000 TL’dir. Ayrıca bu daire, krediye uygun olmamaktadır. Şu an satışta olan daire, 5 katlı bloğun 4. katındadır. Diğer daireler gibi bu daire de 3 + 2 odalı ve dublekstir. Küçük bir balkona sahip olan dairede çelik kapı, görüntülü diyafon sistemi, klima, vestiyer, gömme dolap, ankastre fırın, buzdolabı ve internet bağlantısı vardır.

Isıcam özelliğine sahip olan pencereler, klima ile elde edilmiş olan iç ortam sıcaklığının korunmasına yardımcı olur. Termosifon kullanılarak sıcak su ihtiyacı karşılanabildiği gibi, dairelerin ses yalıtımı sayesinde dış ortamın gürültülerinden uzak kalmak mümkündür.

Ayrıca elektrik kesilmelerinde devreye giren jeneratör ve yangın durumunda otomatik olarak ötmeye başlayan yangın zili de önemli detaylardır. Daireler içindeki kiler odası, çeşitli gıda maddelerinin depolanmasını kolaylaştırmaktadır. Banyoda bulunan hilton ve duşakabin ise oldukça kullanışlıdır.

Empaş Büyükçekmece Park Evleri nerede?

Daire adresi; Fatih Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı, Piri Reis 1 Sokak, Büyükçekmece Park Evleri B2 Blok, No:14’tür. İETT Büyükçekmece durağı ve Anıt Park durağına oldukça yakın olan daire, pek çok eczanenin de yakınında yer almaktadır. Ayrıca Empaş Yapı Büyükçekmece dairelerine en yakın mesafede olan marketler ise Migros ve BİM’dir.

Empaş Büyükçekmece Park Evleri güvenli mi?

Afet durumlarında can kaybını önleyebilecek olan yangın merdiveni dışında, konutların güvenliği sağlayan personel de mevcuttur. Bununla beraber, kamera sistemleriyle de çevresi sürekli izlenen bu daireler oldukça güvenlidir. Kapalı garaj imkanı sayesinde, araç güvenliği de düşünülmüştür. Ayrıca otopark olarak kullanılabilen açık alanlar da vardır. Bunların dışında, bina kapıcısı ise konut sakinleri için gerekli olan hizmetleri gerçekleştirmektedir.

Satılık daire Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Ne Yapılmalıdır?

Empaş Yapı Büyükçekmece dairesinin satış durumu hakkında daha detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için 0538 778 62 34 numarasına ulaşmak gerekir. Diğer bazı Büyükçekmece konutları için üzerlerine tıklayabilirsiniz: Manzara Vadi, Asil Comfort, MCG Marin Life .

Exit mobile version