Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem

En iyi konutlar belli oldu

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. Tamamlanan ve devam eden aynı tip projeler farklı kulvarlarda yarıştı. Yarışma; En İyi Konut, En İyi Müstakil Konut, En İyi Rezidans, En İyi Ofis, En İyi AVM, ve En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı olmak üzere beş ayrı kategorilerde gerçekleşti.

MESA Orman Çubuklu projesi, “En İyi Konut” kategorisinde birinci oldu. MESA Mesken’in yatırımını üstlendiği inşaatına devam edilen projenin tasarımı İki Design tarafından yapıldı. Aynı kategoride birinci olan tamamlanmış proje ise 3S Kale Gayrimenkul’ün imza attığı 3S Firuze Konakları oldu. Bu projenin çizimini üstlenen firma Ergün Mimarlık olarak kayda geçti.

En İyi Müstakil konut belli oldu

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında Öztek Yapı’nın geliştirdiği ve yapımı devam eden ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” olarak kayda geçti. Aynı kategoride yapımı tamamlanan proje ise Kendo kemer Evleri Sitesi birinciliğe layık görüldü. Kendo Gayrimenkul Geliştirme’nin imza attığı projenin mimari tasarımı ise Boran Ekinci Mimarlık’a ait.

En İyi Rezidans projesi ise yapımı devam edilen projeler arasından Antwell İyi Yaşam Evleri seçildi. Ant Yapı’nın imzasının bulunduğu projenin mimarisi ise Yeni Mimari oldu. Aynı kategoride ise tamamlanmış projeler arasında Modda Bayraklı ödüle layık görüldü. Yapımını ONTAN firmasının üstlendiği proje Kaan Dinkçi tarafından tasarlandı.

En İyi Ofis kategorisi ödülü verildi

Digitech firmasının kendi yaptırdığı binası “En İyi Ofis” projesi olarak seçildi. Projenin mimari tasarımı ise Burak Türsoy’a ait. Projenin inşaatı devam ediyor. Yarışmaya katılan projeler arasındaki en iyi alışveriş merkezi ödülü ise Adana’ya verildi. “En İyi AVM” kategorisinde inşaatı tamamlanan M1 ADANA projesi ödüle layık görüldü. Metro Properties ve Fiba Commercial Properties’in ortaklaşa imza attığı projenin mimari tasarımını L35 firması üstlendi.