Kategoriler
Proje Haberleri

Enar İnşaat Hayat Villaları satışları devam ediyor

Enar İnşaat Hayat Villaları geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Envar İnşaat tarafından inşa edilen bu proje aynı zamanda özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Konumu dolayısıyla sizlere kolaylık sağlayan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olmak oldukça kolaydır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah alanlar sunmaktadır. 2 katlı olan bu projede bahçeli tek müstakil 3+1 olarak toplamda 20 villa bulunmaktadır. Seramik zemini bulunan bu evin aynı zamanda Hilton banyosu da vardır. Bu ev büyük ve ferahtır. Bu evde ayrıca ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Görüntülü diafona sahip bu evin özelliklerini detaylarıyla inceleyebilirsiniz. Bu binada asansör bulunmaktadır. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Ayrıca çeşitli oyun ve spor alanlarını sizlere sunmaktadır. Bu şekilde sosyal alan bulunduran bu proje sizlere keyifli anlar sunabilmektedir. Otopark özelliğine sahip bu proje arabası olan alıcıları mutlu etmektedir. Aydın da yer alan bu ev 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir.

Enar İnşaat Hayat Villaları konumu hakkında

Bu projedeki evler genel ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız yerlere oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Herhangi bir sağlık durumuna karşı eczaneye yakın olması artı özelliklerindendir. Aynı zamanda park gibi sosyal alanlara yakın olması da ilgi çeken özelliklerindendir. Markete ve semt pazarına yakın olması ihtiyaçlarınızı yürüme mesafesiyle karşılayabileceğiniz anlama gelmektedir. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Enar İnşaat Hayat Villaları fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bu bilgiler kapsamında brüt 145 metrekare, net 110 metrekare olarak tasarlanmış evler 1 milyon 850 bin liradan başlamaktadır.

Brüt 143 metrekare, net 110 metrekare olarak tasarlanmış ev 1 milyon 900 bin liradan başlamaktadır.

Brüt 174 metrekare, net 134 metrekare olarak tasarlanmış evler 2 milyon 550 bin liradan başlamaktadır.

Bu proje hakkında daha fazla detaylı bilgi almak istiyorsanız 0 (543) 841 43 22 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…