Kategoriler
Emlak Haberleri

Enda Konakları projesinde satışlar devam ediyor

Kırkıncıoğlu Grup ile DAFF Yapı’nın el ele verdiği proje Ankara’nın huzur yuvası Mogan bölgesinde yükselmektedir. ‘Enda Konakları’ adını alan konut projesi toplamda 18 bin metrekare alanına sahiptir. Modern yapıların doğa ile buluştuğu projeden ev sahibi olmak isterseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira ekmek ve sudan sonra hızla bitmeye aday bir proje!

Enda Konakları proje özellikleri

Ankara ilinin Gölbaşına semtine konumlandırılmış konut projesi, şehre yakın aynı zamanda ıssız yapısıyla alıcısının her türlü ihtiyaçlarına cevap vermektedir. İsteyenler sessizliğin ve yalnızca doğanın tadını çıkarırken, bir diğerleri bu durumdan hemen kurtulabilir. Merkeze yakın lokasyonu ile dikkat çeken konut projesi, Başkent’in keşmekeşliğinden sizi kurtarmaya hazır.

18 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan ve toplamda 20 adet konaktan oluşan konut projesinde adeta yok yok! Kendine has bahçeleriyle toplamda 700 metrelik bir alan sizleri bekliyor. Ayrıca konut projesinde yer alan tüm konaklar 6 oda 1 salon dubleks yapılardır. Tüm konakların toplam brüt alanı 322 metrekare olarak belirlenmiştir.

Konaklar iç mimarisinde yer alan 3 metrelik tavan yüksekliği alıcısına ferah bir yaşam alanı tanımaktadır. Her sabah kuş seslerine eşlik eden doğaya uyanmak sizlerin elinde.

Projenin sahip olduğu imkanlar

Enda Konakları konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmakla birlikte, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Bina dış özelliklerinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve sprinkler sistem bulunmaktadır.

İç detaylara gelindiği zaman pek çok alıcıyı sevindiren Enda Konakları; teslimlerde ankastre beyaz eşya, kombi, yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası bulundurmaktadır. Konakların iç özelliklerinde akıllı ev sistemleri ve her türlü tehlikeye karşı alarm sistemleri aktif bir şekilde çalışıyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Enda Konakları projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness merkezi gibi sağlıklı yaşamı destekleyici hizmetler bulunmanın yanı sıra; siz ve ailenizin isteklerini gözeten çocuk oyun alanları kurulmuştur. Ayrıca her yaşa uygun basketbol sahası, düşüncelerinizle baş başa kalabileceğiniz bir yürüyüş parkuru sizlere özel tahsis edildi.

Kapalı otopark sayesinde hiçbir konak sahibi park sorunu yaşamayacaktır. Güvenliğin 7/24 aktif olduğu site içerisinde rahat uyku ve huzurlu bir yaşam sizleri bulacak.

Projede konut fiyatları

Yüzde 90 oranında satışı sağlanan Enda Konakları, hemen teslim ile sizleri anahtar sahibi etmeyi bekliyor. Başlangıç fiyatını 1 milyon 400 TL üzerinden açan konut projesi, istek ve arzuya göre artış göstermektedir.

Detaylı Bilgi İçin:

0312 348 76 86