Kategoriler
Proje Haberleri

Endora Park 3 + 1 daire satılık daire fiyatları ne kadardır?

Endora Park projesinin 3 + 1 odaya sahip daireleri brüt 126 m2, net 115 m2 büyüklüğündeki çift banyolu dairelerdir. Ayrıca 4 + 1 odalı dairelerin büyüklükleri brüt 157 – net 142 metrekare olmaktadır. Projenin en fazla dikkat çeken özelliği ise konumudur. Çünkü dairelerin yakınında pek çok okul, eczane ve yeşil alan vardır. Ayrıca ulaşım imkanları burada son derece gelişmiştir. Daire içi özellikler arasında ise tam beslemeli jeneratör altyapısı, üçlü ankastre seti, ısı yalıtımlı pencereler ve internet bağlantısı bulunmaktadır.

Bunlarla birlikte proje alanı içerisindeki açık otoparkta her konut sakininin 1 araçlık kullanım yeri mevcuttur. Yemyeşil bahçedeki oturma alanları ise önemli detaylardan bir tanesidir. Proje kapsamında tek blok vardır ve bu bloğun bünyesinde 32 tane 4 + 1 ve 15 tane 3 + 1 daire bulunmaktadır. Bu konforlu dairelerin teslim tarihi ise Ekim 2021 olarak belirlenmiştir. Oldukça kaliteli ürünler kullanılarak inşa edilen bu daireler çok fazla talep almaktadır.

Endora Park projesi nerede hayata geçmektedir?

Bu konut projesinin hayata geçtiği yerde pek çok eğitim kurumu vardır. Özel Bilge Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi, Özel Altın Eğitim İlkokulu / Ortaokulu, Özel ABC Temel Lisesi, Özel Bünyamin Çelik Eryaman Anadolu Lisesi ve Özel Akıl Küpü Anaokulu gibi özel kurumlar sadece 3 – 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca konutların karşısında Anka Gross market de vardır. Ankara – Etimesgut’un Eryaman Mahallesi’nde yükselen bu daireler, aynı zamanda Şehit Aydın Canpolat Parkı ile bitişiktir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Endora Park satılık daire çeşitleri krediye uygun olmaktadır. Ayrıca konutların fiyatları ise en düşük 700 bin TL civarındadır. 4 + 1 daireler için ise minimum fiyat 790 bin TL’den başlamaktadır. Bununla beraber proje hakkında detaylı bilgi almak ve fiyat aralıklarını öğrenmek için şu numarayı arayabilirsiniz:

  • 0 530 975 71 80

 

Anasayfaya dönmek için ise TIKLAYINIZ

Exit mobile version