Kategoriler
Proje Haberleri

Enn Adalar Block satışları başladı

Enn Adalar Block Maltepe konut projesi Çolakoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Cevizli konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire büyüklükleri ne kadar? Daire tipleri neler? Konutların fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Çolakoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilen proje Cevizli Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin iki tarafı yol ile çevrili durumdadır. Maltepe’de yer alan konut projesinde inşaat çalışmaları devam etmektedir. Projede daire teslimlerine ise az bir zaman kaldı.

Enn Adalar Block Maltepe projesi 9 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede tek konut bloğunda ise  toplam 59 adet konut mevcuttur. Ayrıca projede 1+1 ve 2+1 tip konutlar bulunmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 72 metrekare olarak tasarlanmıştır. 1+1 tip daireler brüt 72, net ise 50 metrekaredir. 2+1 tip daireler ise brüt 72 metrekare, net ise 50 metrekaredir.

Enn Adalar Block Maltepe fiyatları ne kadar?

Konutların fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları ise 530 bin TL’den başlıyor. Brüt 72 metrekare 1+1 tip daireler 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 72 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler de 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde fitness salonu, buhar odaları, sauna, çocuk oyun alanları ve peyzaj alanları yer almaktadır. Proje ne zaman teslim edilecek? Alıcıların merak ettiği konulardan biri de projenin ne zaman teslim edileceği sorusu. Projenin 30 Haziran 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0539 222 64 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….