Kategoriler
Proje Haberleri

Ensari Park City satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ensari Park City projesi Gaziantep ilinde hayata geçen konut projelerindendir. Bununla birlikte Ensari Yapı şirketinin hayata geçirdiği projede 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler mevcuttur. Dairelerin yer almakta olduğu site içerisinde süs havuzu, açık otopark, çocuk oyun alanı ve yeşil bahçe bulunmaktadır. Kapıcı ve güvenlik hizmeti ile beraber kamera sistemi de site konforunu artırmaktadır. Ayrıca daireler yangın alarmı, kablo TV altyapısı, fiber internet altyapısı ve görüntülü diyafon sistemi gibi detaylara sahiptir. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise brüt – net m2 türünden şu şekilde gösterilebilir:

  • 2 + 1 Odalı daire seçenekleri: 125 – 105 m2
  • 3 + 1 Odalı daire seçenekleri: 185 – 165 m2

Doğalgaz kombileri bulunan bu dairelerden sadece 3 + 1 odalılarda ebeveyn banyosu mevcuttur.

Proje alanı nerededir?

Ensari Yapı’nın bu projesi, Gaziantep’in en gelişmiş ilçelerinden olan Şehitkamil’de hayata geçmektedir. Şehitkamil, 2020 verilerine göre yaklaşık 817 bin nüfusa sahiptir. Konutlar, ilçedeki Belkız Mahallesi’nde yükselir. Ayrıca Araban Yolu ile Adana – Şanlıurfa Otoyolu arasındaki bir arsada yer alır. Bununla birlikte Bahattin Nakıpoğlu Caddesi üzerinde bulunan M 1 Tepe AVM, konutların 5 – 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca Gaziyurt Ortaokulu, Süleyman Şah Anadolu Lisesi ve Ali Topçuoğlu Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi buraya çok yakındır. Proje alanına en yakın mesafedeki konutları ise Yasemin Sitesi meydana getirmektedir.

Ensari Park City satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ensari Park City satılık daire seçenekleri krediye uygun olarak satışa çıkmıştır. Fiyatlar ise uygun sayılabilmektedir. Dolayısıyla bu dairelerin sahip olduğu fiyatları şunlardır:

  • 2 + 1: 420.000 TL
  • 3 + 1: 620.000 TL

Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için şu numarayı arayabilirsiniz: 0 532 651 66 00

Exit mobile version