Kategoriler
Proje Haberleri

Envarev Cadde satışları devam ediyor

Envarev Cadde projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje EnsarEv tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Satılık daire olarak karşımıza çıkan bu evlerin özellikleriyle ve konumuyla dikkat çektiğini görmekteyiz. Daire tiplerinin ise 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde olduğunu söyleyebiliriz. Bu proje 6.000 metrekarelik alan üzerine 2 blok şeklinde yapılandırılmıştır. Bu evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Evlerin içlerinde Hilton banyosu bulunması ve daire içlerinde toplam 2 adet banyo bulundurması ilgi çeken özelliklerindendir. Aynı zamanda seramik zemin kullanılan bu evin tasarımları modern ve şık tarzda yapılmıştır. Spot aydınlatmalar bu tasarımlara daha da şık bir görüntü katmaktadır. Ayrıca bu evlerde ısıtma sistemi dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bina içerisinde asansör mevcuttur. Bina özelliklerine bakılacak olursa su deposu bulunmaktadır. Ayrıca konutlarında geniş ve ferah odalara sahip olduğu söylenebilir.  Ayrıca sosyal alan olarak oyun parkı, spor alanı, saunası ve yüzme havuzuyla öne çıkmaktadır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Envarev Cadde konumu hakkında

İstanbul da yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve ayriyeten belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Özellikle sağlık durumlarına karşı hastane, eczane ve sağlık ocağının yakın olması büyük avantaj sağlamaktadır. Eğitim açısından da liseye, ortaokul ve ilkokula oldukça yakın mesafededir. Aynı zamanda markete ve semt pazarlarına da yakın olması ilgi çeken özelliklerindendir. Ayrıca ulaşım olanağı bakımından da konumu sizlere kolaylık sağlamaktadır. Dolmuş, otobüs ve minibüs gibi seçenekleri mevcuttur. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Envarev Cadde fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin kira fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 141 metrekare, net 100 metrekare olan 2+1 satılık dairelerin fiyatı 750 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 169 metrekare, net 115 metrekare olan 3+1 daireler 900 bin TL’den başlamaktadır. Bu fiyat 950 bin liraya kadar çıkabilmektedir.

Brüt 191 metrekare, net 132 metrekare olan 4+1 daireler 1 milyon 100 binden başlamaktadır.

Envarev Cadde projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (543) 511 05 78 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…