Kategoriler
Proje Haberleri

EON Meydan teslim tarihi

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, EON İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen EON Meydan konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

220 adet daireden meydana gelen konut projesinde toplam 4 adet blok mevcut. 57 adet de ticari alanın yer aldığı projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Projedeki 2+1 daireler net 65 metrekare ile net 75 metrekare arasında, 3+1 daireler ise net 100 metrekare ile net 110 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Projenin Temmuz 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

EON Meydan konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 20 peşinat verip kalan kısım için 12. ve 24. aylarda yapılacak yüzde 20’lik 2 ara ödeme ile kalan kısım için 48 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 10 indirimden de yararlanılabiliyor.

EON Meydan konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Projede sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve sosyal tesis yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde teras da bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Şık ve modern tasarımlı proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Sultanbeyli Gişeleri’nin hemen karşısında yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yükselen proje, Hasanpaşa metrosuna sadece 70 metre uzaklıkta.

Atlas AVM’ye de oldukça yakın olan EON Meydan konut projesi, Hasanpaşa Mah. Rabia Sokak No: 3 Sultanbeyli/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0216 446 40 45 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.