Kategoriler
Proje Haberleri

Era Vista Villaları oldukça büyük 5 + 2 daireleriyle dikkat çekiyor

Era Vista Villaları toplamda 5 odaya, 2 salona ve 4 banyoya sahip olan konutlardan meydana gelir. Bu lüks villalar 4 katlı olmaktadır. Büyüklük ölçüleri ise brüt olarak 450 metrekare; net olarak 360 metrekare civarındadır. Başakşehir satılık villalar konusunda önemli seçeneklere sahip olan bir bölgedir fakat bu seçenekler kadar büyük olan konutların sayısı azdır.

Bu villalar, orta bölümünde büyük bir havuzun yer aldığı bir site içerisindedir. Site alanının peyzaj tasarımı oldukça iyi düzeydedir. Ayrıca her bir villanın bahçe kullanım alanı birbirinden farklıdır. Satışa çıkan konutların fiyatlarını etkileyen başlıca etken de budur. Her bir cephe için konforlu seçeneklerin mevcut olduğu proje, özellikle konumu açısından çok avantajlıdır. Bununla beraber; Marmara Bölgesi’nin yüksek deprem riski taşımasından dolayı tüm villalar en sağlam malzemeler ile inşa edilmiştir. Ses ve ısı yalıtımı da Türkiye standartlarının üzerinde olmaktadır.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Bu villa projesinin hayata geçmiş olduğu arazi, İstanbul – Başakşehir’de yer alan 2. Kısım Mahalle’dedir. Villa sitesi, Atatürk Bulvarı’na çıkan 12. Cadde üzerine kuruludur. Ayrıca Verdemolino Yaşam AVM, Pazartürk AVM, Özel Bahçeşehir Okulları, Ata Koruluğu ve 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi buraya çok yakındır. Dolayısıyla proje Bahçeşehir’in merkezi bir noktasında, konforlu ve büyük bir villaya sahip olmak isteyenlere çok uygundur.

Era Vista Villaları satılık konut değerleri ne kadardır?

Era Vista Villaları satılık villa seçeneklerinin birbirinden farklı fiyatlara sahip olduğu projelerdendir. Her bir villanın büyüklüğü belli miktarlarda değişim gösterebilir. Bundan dolayı fiyatlarda kesinlik söz konusu değildir. Fakat yaklaşık olarak tüm konutların fiyatı 2 milyon – 2 milyon 500 bin aralığındadır. Ayrıca net fiyatları öğrenmek ve proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak mümkündür. Bunun için irtibat kurmanın gerekli olduğu numara şudur:

  • 0532 655 15 19

En son tanıtılmış olan konut projelerinden haberdar olmak için BURAYA tıklayınız.